SP Belediye Baskanini Açikliyor

SP Belediye Baskanini Açikliyor

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskanligi, 2014.de yapilacak yerel seçimlerde Saadet Partisi Esenler Ilçe Belediye Baskanini adayini 26 Ekim Cumartesi Saat: 11.00` yapacaklari basin toplantisiyla tanitilacak.

SP Belediye Baskanini Açikliyor

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskanligi, 2014.de  yapilacak yerel seçimlerde Saadet Partisi Esenler Ilçe Belediye Baskanini adayini 26 Ekim Cumartesi Saat: 11.00’ yapacaklari basin toplantisiyla tanitilacak.

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskanligindan, gazetemize gönderilen basin açiklamasi;

“Basin ve Medya Camiasinin Saygideger Mensuplari;

30 Mart Yerel Seçimlerine dogru giderken, sürecin önemli bir adimi olan Esenler Belediye Baskan Adayimiz siz degerli basin mensubu dostlarimiza tanitilacaktir.

Bu vesile ile 26 Ekim Cumartesi Saat: 11.00’ de Ilçe Merkezimizde düzenleyecegimiz

“ Belediye Baskan Adayi Tanitim “ toplantimiza siz degerli basin mensubu arkadaslarimizin katilimi bizleri memnun edecektir.

Esenler Ilçemize “ Yeniden Milli Görüs Belediyeciligi “ bayragini dalgalandirmak üzere hizmete ve göreve talip olan Muhterem Belediye Baskan Adayimiz sizlere hitap ederek görüslerini sizler ile paylasacaktir.

26 Ekim cumartesi saat:11.00’ de Ilçe Merkezimizde Adayimizin Tanitimini yapmak üzere bulusmak dilegi ve arzusu üzere, sizleri Saygi ile Selamliyoruz.

SAADET PARTISI Esenler Ilçe Teskilati

TANITIM Birim Baskanligi & MEDYA Komisyon Baskanligi”