Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Sükrü Kulak ?Yeni Tekstilkent? Için Yola Koyuldu

Sükrü Kulak ?Yeni Tekstilkent? Için Yola Koyuldu

Tekstilkent kooperatifi eski baskanlarindan Sükrü Kulak ve ekibi, ?Yeni bir Tekstilkent? için yola koyulduklarini belirterek, yeni dönemde azim ve heyecanla el ele vererek, Tekstilkent`i Türkiye`nin cazibe merkezi haline getirecek vizyon çalismalara hep

Sükrü Kulak “Yeni Tekstilkent” Için Yola Koyuldu.

Tekstilkent kooperatifi eski baskanlarindan Sükrü Kulak ve ekibi,  “Yeni bir Tekstilkent” için yola koyulduklarini belirterek, yeni dönemde azim ve heyecanla el ele vererek, Tekstilkent’i Türkiye’nin cazibe merkezi haline getirecek vizyon çalismalara hep birlikte imza atacaklarini söylediler.  

Tekstilkent yönetim kurulu baskan adayi Sükrü Kulak Tekstilkent üyeleri ve basin ile Tekstilkent te Diva Restaurant`ta kahvalti da bulustu.

 

“Muhtesem projelerimizle yola ciktik”

Ön çalismalara hep birlikte imza atacagiz. Is basinda oldugumuz dönemde projelendirmesini bitirdigimiz, ruhsatini aldigimiz ve Esenler Belediyesinin de büyük destek verdigi bazi hazirlik projelerimiz mevcuttu. fakat görevde bulunan yönetim tarafindan sekteye ugratilan “Yeni bir yüz, yeni bir konsept” projemizi gibi birçok projemiz zaman kaybetmeden hayata geçirilmeli ve büyük yürüyüsümüze biran önce baslamaliyiz.

Tekstilkentimiz’i is hani görünümünden çikararak, modern mimarisi, essiz vitrinleri, yürüyüs merdivenleri ile hizmet veren, dükkânlarimizin degerine deger katacak bir yer haline getirecek, muhtesem projelerimizle yola ciktik. Çok kisa süre içinde bitirmeyi ön gördügümüz proje kapsaminda cami olmayan dükkanlardan ruhsat harç parasi alinmazken, blok içi aydinlatmalari,asansörleri ve tüm tefrisati bastan asagi yenileyerek Tekstilkentimiz’i modern bir merkez haline getirecegiz.

 Otopark sorununu kökten çözecegiz”

Araç plaka okuma sistemi ile bariyerli giris sistemi olusturularak, Tekstilkentimiz daha güvenli hale getirilecek, yani üyelerimizin güvenle24 saat giris yapmalarina olanak saglayacagiz. 20.000 m2 ‘lik otoparklarimizi kullanabilecek sekilde dizayn ederek otopark sorununu kökten çözecegiz. Öz kaynaklarimizla nitelikli hizmetler sunacagimiz yeni dönemimizde, blok içinde

Aksayan yönleri ve eksiklikleri daha hizli çözüme ulastirmak için “Blok temsilcilikleri” sistemine gececegiz.

Aidat borçlarinin bir defaya mahsus yapilandirilmasi ve düzenli aidat ödeyen üyelerimize %15 indirim hakki için genel kuruldan yetki isteyecegiz.  Tekstilkentimiz’in hali hazirda bulunan 242 adat isyeri ve 23 dönüm arsasi ile ilgili geçmis dönemde verilmis mülk satma yetkisini genel kurulda iptal edecegiz.

Tekstilkent üzerinde kirli oyunlar oynaniyor”

Bizi tehdit ediyorlar ve tüm cepheleri kapatacaksiniz dediler. Yetmedi sikayet ettiler. Halbuki dis cephelerin açilmasi için belediye bize söz vermisdi. Bizlerin belediye ile iliskileri iyiiken, bunlar belediye ile düsman oldular. Bu beceriksiz yönetimi derhal degistirmeliyiz. Yönetim baski, sindirme yolu ile burayi terk etmemizi istiyor. Tekstilkent üzerinde kirli oyunlar oynaniyor ve hak sahipleri olan bizlerin elinden yerlerimizi almak istiyorlar. Bizlerle ugrasiyorlar, Belediye bazi bahaneler uydurarak imar kirliligi yapiliyor diyerek bizi mahkemeye verdi. Dis cephelere açilan camlari ve uzatmalari iptal ettiler. Iptal sonrasi ise üyelerimize yüklü miktarda para cezasi kestiler. Genel kurul toplanarak seçim karari almali. Kadir gecesi genel kurul karari aldilar, “ Bunun anlami üyeleri korkutmak, genel kurul yapmaktan korkmaktir” Çarsamba günü, hafta içi kurul nasil toplanacak ve 800 kisi bir araya nalsi gelecek?

Bakiniz bu yönetim dis cepheleri mantolamak istiyor. Ne ile ve hangi para ile yapacaklar. mantolamak için 15 bin liraya ihtiyaç var ve bu isin bize bir faydasi olmayacak.  Hangi para ile bu isi yapacaklar. Dis cepheler açilmadigi sürece bize bir yarari olmaz. Bizim arsalarimizi ve yerlerimizi yönetim satmamali, genel kurur bu konuda yetkilendirilmeli. Bu islerin yapilmasina ise siz karar vermelisiniz.

 “Borcunu ödemek isteyen üyelerimiz borçlarini ödeyemiyor”

Tekstilkent’in ve Tekstilkent esnafinin menfaatlerini koruyamayan bir anlayis is basinda. Bunlar yaklasik 1000 kisiyi icraya verdiler. Yazik degil mi? Avukatlarin menfaatlerine olan isler yapiyorlar. Aidat borcunu ödemek isteyen üyelerimiz borçlarini ödeyemiyor.1000 lira borcu olan her üye Avukat masraflari da eklenince 1500 liraya yakin paralar ötmek zorunda kaliyor. Üyelerimiz zaten magdur ve bu yönetim daha çok magduriyet yaratiyor. tek amaçlari tahsilat yapmak ve tuttuklari avukatlara 10 bin lira çivarinda  maas vermek olmustur. Bakiniz bize her türlü baski uyguluyorlar ve bir araya gelerek degerlendirme yapmamiz için engel olmaya çalisiyorlar. Birçok kirlilik içinde olan bu arkadaslar mahkemelerden zaman ayirarak asli görevlerini yapamaz durumdalar.  Tekstil kent yagma ve dalan kenti oldu. Otopark firmalarina peskes çekiliyor. Tekstilkent’in canlanarak hizmet vermesi için birlik olmaliyiz, el ele vermeliyiz”.  



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli