Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

?tabii ki Esenler belediyesinin destegini bekliyoruz?

?tabii ki Esenler belediyesinin destegini bekliyoruz?

Kâhta Belediye Baskani Abdurahman Toprak ziyaret ettigi Esenler Adiyamanlilar standinda ?tabii ki Esenler belediyesinin destegini bekliyoruz? dedi

“tabii ki Esenler belediyesinin destegini bekliyoruz”

Kâhta Belediye Baskani Abdurahman Toprak ziyaret ettigi Esenler Adiyamanlilar standinda “tabii ki Esenler belediyesinin destegini bekliyoruz” dedi

Kâhta Belediye Baskani Abdurahman Toprak Esenler’den hemserilerine yatirim yapmasi için çagrida bulundu. Toprak “ Gelin yatirimizi Kâhta’ya yapin bizler altyapi destegi sunacagiz, hep birlikte Kahta’yi kalkindiralim”

Esenler Belediye Meclis Üyesi Ramazan Aksoy’un vefat eden bir yakini için bas sagligina gelen Kâhta belediye baskani Abdurahman toprak, Kâhta’nin baslica sorunlari hakkinda gazetemize açiklamalarda bulundu.

Esenler ramazan etkinliklerinde Adiyamanlilar dernek standini da ziyaret eden Toprak Kâhta’nin basta içme suyu olmak üzere birçok sorununun oldugunu belirterek söyle konustu.

Abdurahman Toprak “  öncelikle sizlerin araciligiyla Aksoy ailesinde vefat eden kardesimize Allahtan rahmet degerli dostum Ramazan Aksoy ve ailesine de Allahtan sabir dileyerek bas sagligi diliyorum.”

Kâhta’nin öncelikli sorunlarin basinda su sorunu gelmektedir

Kahta’in öncelikli sorunlari arasinda baslica içme su sorunu gelmektedir. Tabii ki diger sorunlarda var ama önceligi içme su, bu yönlü bir proje hazirlayarak il özel idareye verdik bu projemizde kismet olursa önümüzdeki hafta netlesecek. Su anda Kâhta da mevcut olarak kullandigimiz su temiz bir su degil ben bu konuda vicdanen rahatsizlik duyuyorum. çünkü içilecek derecede bir su degil.

Kâhta’nin kalkinmasi için Milletvekillerinin destegine de ihtiyacimiz var

Buradan sizin araciliginizla basta TBMM Ak Parti Gurup Baskan Vekilimiz Ahmet Aydin ve diger bütün Milletvekillerine sesleniyorum suana kadar hazirladigim bir kaç projem var. bizim baraj yoluna giden bir yolumuz var onunla ilgili, bir projemiz daha var. çardak tepenin orada valimizle beraber bu projeleri insallah faaliyete geçirecegiz. Bu konuda da milletvekillerimizden destek bekliyoruz Kâhta’nin kalkinmasi için onlarin destegine de ihtiyacimiz var”

Kâhta organize sanayi bölgesinin de alt yapi sorunu bitirmek üzereyiz

Toprak “Kâhta’nin bütün cadde ve sokaklarini asfaltlamaya çalisiyoruz, insallah ilçemizi yasanir bir hale getirecegiz. Kâhta organize sanayi bölgesinin de alt yapisi kisa zaman içerisinde bitmek üzere. Is adamlarimizi Kâhta’ya yatirim yapmaya davet ediyorum. Çok güzel sirin bir ilçemiz var is sahasi var hava alanimizi mükemmel bir hale getirildik. Nisibin köprüsünün açilmasiyla ilçemiz daha da degerlenecek görkemli bir kent haline gelecek.”

Tabii ki Esenler Belediyesinden de destek bekliyoruz

Toprak Esenler Belediyesinden de destek beklediklerini belirterek söyle konustu Toprak “tabii ki Esenler Belediyesinden de destek bekliyoruz. Ama bu güne kadar resmi bir talebimiz olmadi. Kismet olursa sayin M. Tevfik Göksu ile bayram sonrasi bir görüsme yapacagiz. bu konuyu da orada dile getirecegim. Kendiside Adiyamanli imkânlari varsa mutlaka bu konuda bize yardimci olacaktir diye düsünüyorum” diye konustu.

Acar “baskanimizdan kültür ve turizm festivali düzenlemesini istiyoruz”

Kâhta Belediye Baskani Ile Birlikte Esenler Adiyamanlilar Dernek standini ziyaret eden CHP Sultangazi Belediye Baskan Adayi Avukat Ali Acar konusmasinda “ Acar biz Kâhta da olmasakda baskanimizi yakinen taklip ediyoruz. Bugün Adiyaman denildiginde ilk akla gelen tarihi kültürel yerlerden karakustur, Asemya’dir, Cendere Köprüsüdür, Nemruttur özelikle Nemrut özelikle dünyanin da kabul etmis oldugu bir deger. Sayin baskanimizdan kültürel ve turizm çalismalari devam ettirmesini bekliyoruz. Bende bir hemseriniz olarak üzerime düsen ne varsa yapmaya hazirim. Simdi özellikle baskanimizin da burada olma münasebetiyle ben hem federasyon adina Gerger Kâhta ile özelikle böyle bir etkinligi düzenlerse buradan ciddi anlamda destek verecegiz.

Iki yil önce gittim Kâhta organize sanayi bölgesini bir girisimde bulundum. Ancak baskana büyük bir görev düsüyor. Sanayi bölgesinde Tekstil ile ilgili alt yapi sorunun çözmesi gerekir. Olmadigi için Adiyaman’da tekstil yatirimi yaptik. bir Gergerli olarak yani mütesebbis nerede rahatlik bulursa oraya gidecek baskanimizda özelikle bu yatirim alanlarina vede özellikle o festivalin yapilmasi gerekir.

 



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli