Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

?Tanri Uludur seslerini duydular?

?Tanri Uludur seslerini duydular?

Esenler Belediyesi tarafindan tadilati ve çevre düzenlemesi yaptirilan Tuna Mahallesi`ndeki Kemalpasa Camii hizmete açilisinda Göksu ?Bu ülkede insanlar camilerde yillarca Tanri Uludur seslerini duydular? dedi.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

“Tanri Uludur seslerini duydular”

Esenler Belediyesi tarafindan tadilati ve çevre düzenlemesi yaptirilan Tuna Mahallesi’ndeki Kemalpasa Camii hizmete açilisinda Göksu  “Bu ülkede insanlar camilerde yillarca Tanri Uludur seslerini duydular” dedi.

Kemalpasa Camii’nde Cuma namazinin ardindan yapilan hizmete açma törenine Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu, Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, Belediye Baskan Yardimcilari,  Esenler Müftüsü Ali Kara, Ak Parti Ilçe Baskani Umut Özkan, bazi Il Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, ilçe birim müdürleri ile çok sayida vatandas katildi.

Törende bir konusma yapan Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, Esenler’de hizmete açilacak yeni camiler hakkinda vatandaslara bilgi verdi. Baskan Göksu, camilerin toplumumuzdaki önemine vurgu yaparak konusmasina söyle devam etti. “Bu ülkede insanlar camilerde yillarca Tanri Uludur seslerini duydular” diyen Göksu, o devir bitti. Artik camilerin minarelerinden ‘Allahuekber’ seslerinin yankilandigina dikkat çekti. TBMM’de alinan bir kararla Kur`an-i Kerim ve Peygamberimizin hayatini seçmeli ders alinmasiyla ilgili vatandaslara bir çagrida da bulunan Göksu, 85 bin ögrenci nüfusunun bulundugu Esenler’de anne babalarin çocuklarina Kur’an-i Kerim’i ve Peygamberimizin hayatini seçmeli ders olarak okumasi konusunda yönlendirici olmalari gerektigini söyledi.

Esenler’de yeni egitim ögretim yilinda ilçeye yetecek kadar Imam Hatip Lisesi’nin açilacaginin da müjdesini veren Göksu, “Her mahalleye yakin Imam Hatip Lisesi var” dedi.

 



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu