Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Taran Görevden alindi, M. Vekil Aday Adayi Oldu

Taran Görevden alindi, M. Vekil Aday Adayi Oldu

24 Haziran seçimlerinin belirlenmesiyle seçime girecek partilerin kapilari aday adaylari tarafinda sikça çalinmaya basladi. Kisa bir dönem önce Esenler Ak Parti ilçe baskanligi görevinden alinan Gökhan Taran`da aday adaylik basvurusunu yapti.

Taran Görevden alindi, M. Vekil Aday Adayi Oldu
24 Haziran seçimlerinin belirlenmesiyle seçime girecek partilerin kapilari aday adaylari tarafinda sikça çalinmaya basladi. Kisa bir dönem önce Esenler Ak Parti ilçe baskanligi görevinden alinan Gökhan Taran’da aday adaylik basvurusunu yapti.

,Haber/ Serkan Basut

Istanbul 2. Bölgeden aday adayi olan Gökhan Taran önce hemserileriyle bir araya gelerek istisare edip desteklerini aldiktan sonra ak parti il binasina giderek adaylik basvurusunu yapti.
 
Taran daha sonra sosyal medya hesabinda paylasim yaparak kamuyu ile kararini paylasti. Taran açiklamasini su sözlerle yapti.
“24 Haziran Milletvekili seçimleri için adaylik müracaatimi Esenler ilçesinin içinde bulunmus oldugu Istanbul 2. Bölgeden yapmis bulunmaktayim.
Allah cc. hakkimizda hayirlisini nasip eylesin. Hakkimizdaki takdir ve sonuç ne olursa olsun kazanan Türkiye ve Ak Parti olsun.
15 yil Esenler de davamiza hizmet ettik. Büyük Türkiye yolunda 2023 ve 2071 hedeflerimizi gerçeklestirmek için çalismaya devam edecegiz.
Aday adayi olan tüm dava arkadaslarimi tebrik ediyorum. 
24 Haziran seçimlerinin ülkemize, milletimize, ümmetimize ve Ak Partimize hayirlar getirmesini diliyorum.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı