Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Taskin Ailesinin Aci Günü

Taskin Ailesinin Aci Günü

CHP Esenler ilçesinin eski duayenlerinden, Esenler Halk evi kurucu Baskani, Esnaf ve Soförler dernegini ve birçok sivil toplum örgütünü kuran ve baskanligini yapan merhum Ismet Taskin`in kardesi Ahmet Taskin vefat etti.

 Taskin Ailesinin Aci Günü
CHP Esenler ilçesinin eski duayenlerinden, Esenler Halk evi kurucu Baskani, Esnaf ve Soförler dernegini ve birçok sivil toplum örgütünü kuran ve baskanligini yapan merhum Ismet Taskin’in kardesi Ahmet Taskin vefat etti.

Ahmet Taskin, Esenler Merkez camiinde bugün ögle namazina müteakiben kilinan cenaze namazindan sonra, sevenlerinin gözyaslari arasinda son yolculuguna ugurlandi. Taskin Güngören köy içindeki aile mezarliginda topraga verildi.
                                                                              
Taskinin cenazesine, CHP eski ilçe Baskanlarindan Suayyip Vardar, Cemal Kaya, Esnaf odasi Baskani Sükrü Sahin, Esenlerin saygin is adamlari, sevenleri ve ailesi katildi.
 
Merhum Ismet Taskin, ileri dünya görüsü ve felsefi düsüncesi olan birisiydi. Kardeslerini de bu düsüncelerle yetistirdi. Taskin ailesi Hiç kimseyi ötekilestirmeden, siyasi görüsüne bakmadan, insani duygularla kucaklayan bir anlayisla toplum içinde sayginligini korumustur.
 
Esenler tarihinin ilk belediye baskani Nadir Bayir, Ilk Belediye meclisi üyelerinden biri de Ismet Taskin, Esenler’e kalici hizmetler için özveriyle çalisan birisiydi.
Taskin ailesinin bu aci kaybi sevenlerini üzdü. Bizde Taskin ailesine bas sagligi Ahmet Taskina Allahtan rahmet dileriz…



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli