Bugün, 3 Temmuz 2024 Çarşamba

TDH`dan Örüklü`te Tam Destek

TDH`dan Örüklü`te Tam Destek

Türkiye Degisim Hareketi Esenler Ilçe Baskani Cengiz Boztepe kendilerini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Baskan Adayi Aksal Örüklü`ye tam destek sözü verdi.

TDH’dan Örüklü’te Tam Destek

Türkiye Degisim Hareketi Esenler Ilçe Baskani Cengiz Boztepe kendilerini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Baskan Adayi Aksal Örüklü’ye tam destek sözü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Baskan Adayi Aksal Örüklü Türkiye Degisim Hareketi Esenler Ilçe Baskanligi’ni ziyaret etti.

Davutpasa Caddesi’ndeki TDH’nin Ilçe Binasi’nda gerçeklesen ziyarete Aksal Örüklü’nün yani sira CHP Esenler Ilçe Yöneticileri, TDH Esenler Ilçe Baskani Cengiz Boztepe, TDH Il Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Erdem ve TDH Ilçe Yöneticileri katildilar.


Gayet samimi bir ortamda gerçeklesen görüsmenin ardindan bir açiklama yapan TDH Esenler Ilçe Baskani Cengiz Boztepe, söyle konustu,

“Öncelikle Aksal Bey’in adayligi hepimiz için hayirli ugurlu olsun. Bizleri ziyaret etmesinden dolayi da kendisine ayrica tesekkür ediyorum. Bildiginiz gibi 120 ay önce yola çikan Türkiye Degisim Hareketi 2009 yilindan itibaren siyasal bir taban kazanmistir. Bu çerçevede Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu’nun takdiri ve halkimizin da talepleri dogrultusunda Sayin Mustafa Sarigül CHP’den Istanbul Büyük Sehir Belediye Baskan adayi olmustur,

Biz de TDH olarak çalismalarimizi buradan yürüterek CHP’ye her türlü destegi vermek için hazirligimizi yaptik. Sayin Belediye Baskan Adayimiz Aksal Bey’e söz veriyoruz. Esenler’de üzerimize düsen her türlü göreve haziriz ve tüm teskilatimizla kendisinin yaninda olacagiz. Çünkü amacimiz ortak. Istanbul’da Mustafa Sarigül’ü, Esenler’de ise Aksal Bey’i Belediye Baskani yapmaktir. Bu süreç içerisinde üzerimize düsen ne varsa hiçbir ön kosul sürmeden ve hiçbir sart belirtmeden kendisine kosulsuz destek olacagiz”

Örüklü: Istanbul’u almak Esenler’den geçiyor

Istanbul’u kazanmanin yolunun Esenler’den geçtigini belirten CHP Esenler Belediye Baskan Adayi Aksal Örüklü ise söyle konustu,

“Ben çok iyi biliyorum ki, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani adayimiz Sayin Mustafa Sarigül hiçbir zaman inanmadigi bir isin içine girmez. Kendisi Istanbul’u alacagina inandigi için bu yola çikti. Bende kendisinin Istanbul’u kazanacagina yürekten inaniyorum. Ama Sayin Sarigül’ün Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi’nin yolu Esenler’den geçiyor. Dolayisiyla bunun için bizim Esenler’de ayagimiz yere basacak ve üzerimize düsen ne varsa yapacagiz.

Önce Sayin Mustafa Sarigül’ü Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani yapacagiz ondan sonra insallah Esenler’i kazanacagiz. Bugünkü toplantimizin amaci da Esenler ve Istanbul’da hedef birse o zaman ayri ayri çati altinda olmamamiz gerekiyor. Bu seçimde TDH’nin bize çok büyük bir güç katacagina inaniyorum. Bende CHP Esenler Belediye Baskan adayi olarak hiçbir zaman TDH mensuplarini ötekilestirmeyecegim. Aksine her zaman onlarla el ele omuz omuza Esenler ve Istanbul’u birlikte kazanacagiz”

Konusmalarin ardindan CHP Esenler Belediye Baskan Adayi Aksal Örüklü ve TDH Esenler Ilçe Yönetimi hep birlikte CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden’i ziyaret ettiler.

 



  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli
  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı