Bugün, 3 Temmuz 2024 Çarşamba

TDH Esenler ESDEF`i Ziyaret Etti

TDH Esenler ESDEF`i Ziyaret Etti

Türkiye Degisim Hareketi Esenler Ilçe Baskani Cengiz Boztepe Il ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ESDEF (Esenler Dernekler Federasyonu`nu) ziyaret etti.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

TDH Esenler ESDEF’i Ziyaret Etti

Türkiye Degisim Hareketi Esenler Ilçe Baskani Cengiz Boztepe Il ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ESDEF (Esenler Dernekler Federasyonu’nu)  ziyaret etti.

ESDEF Dernek binasinda gerçeklesen ziyarete Baskan Süleyman Kahveci ve Federesyona kayitli Dernek Baskanlari gelen misafirleri karsiladi. TDH heyetinde Il Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Çetin, Sedat Erdem Ilçe Baskani Cengiz Boztepe, Kadin Kollar Baskani Eda Kiliç ve Ilçe Yönetim Kurulu üyeleri katildi.

Sicak ve samimi geçen ziyarette karsilikli bilgi alis verisinde bulunuldu. Esenler TDH Ilçe Baskani Cengiz Boztepe ilk resmi ziyaretimizi Esenler’de kurulmus aktif faaliyetler yürüten Dernekler Federasyonu’na yaptik ve bundan sonra Esenlerde tüm kurum ve kuruluslari ziyaret edecegiz diye konustu.

Misafirleri samimi bir sekilde karsilayan ESDEF Baskani Süleyman Kahveci gerçeklesen ziyarette memnuniyetini dile getirerek söyle konustu. Bizler bir heyet kurarak tüm siyasi partileri ziyaret ediyoruz TDH’yida ziyaret edecektik, sizler bizden önce davrandiniz bizleri onurlandirdiniz dedi.

Türkiye Degisim Hareketi Lideri Mustafa Sarigül’ün 2014 yerel seçimlerde aday olup olmayacagi aylardan beri gündemde düsmeziken il ve ilçe teskilatlari seçim çalismalarina start verdiler.

 



  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli
  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı