Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül, partisinin Esenler Ilçe Baskanliginin açilisini yapti.

TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül, partisinin Esenler Ilçe Baskanliginin açilisini yapti.

Türkiye Degisim Partisi Genel Baskani Mustafa Sarigül, partisinin Esenler Ilçe Baskanligi açilis törenine katildi. Törende konusan Sarigül, “Siyasetin dilini biz degistirecegiz” dedi.

Türkiye Degisim Partisi Genel Baskani Mustafa Sarigül, partisinin Esenler Ilçe Baskanligi açilis törenine katildi..

Istanbul Caddesinde bulunan ilçe merkezinin açilisina Türkiye Degisim Partisi Genel Baskani Mustafa Sarigül, Il baskani ve yönetim kurulu üyeleri, Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara, TDP Esenler Ilçe Baskani Sükrü Çapkan ve Ilçe Yöneticilerin yani sira partililer katildi.

TDP Esenler Ilçe Baskani Sükrü Çapkan’in açilis selamlama konusmasinin ardindan Partisinin Esenler Ilçe Baskanligi'nin açilisinda da konusan Sarigül, “Türkiye Degisim Partimiz davasina inananlarin partisidir. Türkiye Degisim Partisi’nde davasina, mücadelesine, milli birligimize, beraberligimize inanan arkadaslarimiz vardir. Sunu içtenlikle bilmenizi istiyorum. Inanmayan on bin kisi olacagina, inanan yüz kisi ile kazanacagiz. Geçen hafta parlamentoda tatsiz olaylar yasandi. Türkiye Degisim Partisi iktidarin da parlamento sayginligini koruyacak. Disaridan hiçbir bakan olmayacak. Parlamentoda sinkafli sözler asla ve asla olmayacak. Türkiye Degisim Partisi siyasete nezaket ve zarafeti getirecek. Siyasetin dilini biz degistirecegiz. Bugün iktidarda olanlar muhalefete düstükleri zaman kendilerine nasil davranilmasini istiyorlarsa muhalefet partilerine öyle davranmalilar. Ama bugün muhalefette olanlar yarin iktidara geldikleri zaman kendilerine nasil davranilmasini istiyorsa sorumlulugunun bilinci içinde davranmalilar” seklinde konustu.

'Kaybeden degil kazanan taraf olmak istiyoruz'

Partisinin gelecege yönelik hedeflerini anlatan Sarigül, sözlerini söyle tamamladi:

"Çagin hastaligi ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyenler, hasetler, fesatlar, münafiklar, gençlerimizi uyusturucu batagi içerisine sürüklemekteler. Bunu her gittigim yerde görüyorum. Türkiye Degisim Partisi olarak uygulamaya koyacagimiz kampanya ile gençlerimizi insallah uyusturucudan kurtaracagiz. Uyusturucu kullanan gencin partisi olmaz. Uyusturucu kullanan genç Türkiye Cumhuriyeti’nin evladidir. Insallah bu gençlerimizi uyusturucu batagindan yüzde yüz kurtaracagiz. Bes buçuk milyon yurttasimiz var ve bunlari siyaset malzemesi yapmadan, oy avciligi yapmadan EYT'li yurttaslarimizin sorunlarini çözen parti Türkiye Degisim Partisi olacaktir. 3600 ek gösterge ve özellikle emniyet mensuplari, özellikle benim meslektaslarim, ögretmen arkadaslarimiz, özellikle saglik çalisanlarimizin beklentileri var ve bunlari mutlaka çözmek zorundayiz. 12 buçuk milyon engelli yurttasimiz var. Bu yurttaslarimiz bir genel müdürlükle yönetilemez. Mutlaka Engelliler Bakanligini kurmayi Allah‘im insallah Türkiye Degisim Partisi'ne nasip eder. Tarih çalisanlari yazar, tembeller yazmaz. Kaybeden degil kazanan taraf olmak istiyoruz."



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli