Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

TEK ÇALISAN STK ESNAF ODASI

TEK ÇALISAN STK ESNAF ODASI

Esenler Birlesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Sükrü Sahin, yerel basinla yaptigi kahvaltili toplantida ?odamiz yari kamu kurulusudur ve önceligi bünyesindeki esnafin haklarini korumak, ülkenin gelecegine hizmet etmektir? dedi.

 TEK ÇALISAN STK ESNAF ODASI 
Esenler Birlesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Sükrü Sahin, yerel basinla yaptigi kahvaltili toplantida “odamiz yari kamu kurulusudur ve önceligi bünyesindeki esnafin haklarini korumak, ülkenin gelecegine hizmet etmektir” dedi.


"Esenler esnafi ayni zamanda Esenlerin sahibidir"
Baskan Sahin, Esenler Birlesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi merkezinde basinla yapilan kaynasma ve dayanisma kahvaltisinda yaptigi konusmasinda, “Esnaf kesimi, Esenlerin sahibidir. Sehirlerin var ligi ve yoklugu esnafla vardir. Ilçeye sekil veren ve o ilçenin kalkinmasina katki sunan esnaftir. Esnaf kesimi bir sehrin, kentin ruhunu olusturur. Esnaflarin yaptigi hal ve hareketler çok önemli oldugu gibi, esnafin kazanci, emegi o sehre sekil verir. Onun için ülkemizde, Esenler’de esnafi olmak önemlidir, çünkü Esenler esnafi ayni zamanda Esenlerin sahibidir. Esnafimizin birlikte ve beraberlik içinde olmasi ayni düsüncede bulusmasi için birçok proje gelistirdik. Esenler Birlesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi olarakbundan sonrada yapacagimiz faaliyetlerinde de ayni birlik ve beraberligi sürdürme gayreti içinde olacagiz ve ilçemize en iyi sekilde tanitacagiz, ilçemize güç ve kuvvet verecegiz.
 
 Bizler yönetim kurulumuzla ekip anlayisi içinde çalisiyoruz, önceligimiz odamiza kayitli esnafimizin haklarini korumaktir. Bakiniz bizler göreve geldigimiz günden bugüne çok önemli faaliyetlerde bulunduk ve tüm esnafimizi tek tek ziyaret ettik. Yaptigimiz ziyaretlerde esnaf arkadaslarimizin ne gibi sorunlari oldugunu kendilerinden dinledik ve var olan sorunlarin çözümleri konusunda gerekli hassasiyeti göstererek çözüm yollarina basvurduk. Yaptigimiz çalismalari kamuoyu olusturarak Esenler halkina duyurduk.
Bildiginiz gibi, Vergi ve Sosyal Güvenlik Affi Paneli Kamuoyunda kisaca “vergi affi kanunu” olarak bilinen ve 2000 yilindan önce vergi kaydi, esnaf odasi kaydi bulunan ve bu açidan alinmasi gereken önlemler konusunda  Esenler SGM Konferans Salonu’nda bir panel düzenledik.Bundan sonrasi için ise çok önemli projeler hazirladik” dedi 



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli