Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Tekstilkent parsel parsel…

Tekstilkent parsel parsel…

Tekstilken kooperatifinin Esenler belediye baskanligi tarafindan tasdikli ve onayli projelerinde kapali otopark ve siginak olan bagimsiz bölümler ilgili kanun kapsaminda amaci disinda kullanilamaz kiraya verilemez.

Haber Senol Özyurt

Tekstilken Yasar Küçükçalik yönetimi tarafinda 1163 kooperatifler kanunu ve tapuya tescilli 634 kat malikleri kanununu kapsaminda yönetim plani dogrultusunda hiçbir genel kurulda ada parsel blok no belirtilerek alinmis bu yönde hiçbir karar yoktur.

Genel kurul karari olmaksizin kapali otopark ve siginaklarda imari projesine aykiri yapilan duvar bölme islemleri ile bagimsiz bölüm haline getirilerek elektrik su hizmetleri saglanarak ticari isletmeye dönüstürülerek ayni zamanda kooperatifin maddi kaynaklari usulsüz bir sekilde bu islemlere aktarilmaktadir.

Tekstilkent kooperatif sitesi içerisinde yaptigimiz yerin incelemelerde Blok sakini ortaklarin G -1, G -2 ve ara bloklari sakinleri ortaklarina kapatilip Yasar Küçükçalik yönetimi tarafinda kapali otopark ve siginaklar yönetimin belirledigi kurum ve kuruluslara kiraya verildigi görülmektedir.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı