Bugün, 4 Temmuz 2024 Perşembe

TEKSTILKENT’TE KOLTUK DEDIKODU MAKAM, IKI YÜZLÜLÜK !

TEKSTILKENT’TE KOLTUK DEDIKODU MAKAM, IKI YÜZLÜLÜK !

Yönetim kurulu baskanligi koltuguna oturmak için, Yaptiklarini ne çabuk unuttun, kaç takla attin, muhalif masum kooperatif ortaklari hakkinda ne kadar giybet Edip, Cumhuriyet Bassavciliklarina haklarinda suç duyurulari yapip Tazminat davalari açmadiniz mi

Haber-Yorum Senol Özyurt

 Zannettiniz’ ki Bu yaptiklarimiz yanimiza kar kalir.03.04.2016 tarihli Genel kurul seçim kararlari Mahkeme iptal etti. Istinaf mahkemesi karari Onadi. Yargitay yerel mahkeme ve istinaf mahkemesi kararlari hakkinda ONAMA karari verdi ve karar kesinlesti.

YASAR KÜÇÜKÇALIK YÖNETIMIN’DEN IKIYÜZLÜLÜK!

Ikiyüzlülük veya mürailik kisinin sahip olmadigi duygu, düsünce, erdem, deger veya özellikleri, sanki sahipmis gibi davranmasi veya sahip oldugunu iddia etmesidir. Etik içerisinde farkli durumlarda farkli bir konuma sahip olsa da, genel olarak ikiyüzlülük kötü bir fiil olarak degerlendirilir. Çogu din ve ahlâki ögreti de ikiyüzlülügü kinar. Ikiyüzlülük T.D.K. sözlügünde "iki yüzlü olma durumu", yani "özü sözü bir olmama durumu" olarak, çesitli sözlüklerde ise "dürüst olmama", "bildiginden, inandigindan ve oldugundan baska türlü görünme veya göstermeye çalisma", "aldatmaya çalisma" olarak tanimlanir.

YASAR KÜÇÜKÇALIK BUNUN HESABINI ÜYELERE VERECEKSIN!

Tekstilkent Kooperatif bloklari altinda kapali otoparklar ve siginaklari Yönetim icra kurulu üyeleri keyfiyetiyle kiraci ve alt kiralamalarla Kaç yil süreyle, m2 kiralama birim fiyatinin Ne kadar oldugu bilinmeyen bir denklemde oldugu,Yasar Küçükçalik yönetimi Icra kurulu bu durumu ortaklardan titizlikle sakladigi Gayrimenkul dükkan / depo / Siginak ve kapali otoparklar kullanim amaci disinda hukuksuz kiralamalar ve Gelir Gider Hesaplari ortaklardan saklanarak halen gizemini korumakta ve Gizlenmekte.

TEKSTILKENT’TE OTOPARK ve SIGINAKLARA EL ATMANIN ÖNLENMESI HK.

Tekstilkent kooperatifi yöneticileri tarafindan 3194 sayili imar kanununa aykiri blok siginak ve kapali otoparklar da tasdikli Imari proje ve eklerine aykiri olarak kaçak insaat faaliyetleri yapilarak bölme duvarlarla farkli is yeri konumuna götürdükleri tespiti için bazi kooperatif ortaklari Tarafindan Bakirköy 7.Sulh Hukuk mahkemesine 2015/99 Degik Is Esas numarali 12/11/2015 Mahkeme heyeti ORTAK YERLERE EL ATMANIN Tepsini yerinde inceleyerek bilirkisi heyeti tarafindan rapor düzenlenmesi akabinde Yine Bakirköy 7.Asliye Hukuk Mahkemesi 08/07/2016 Tarihinde Bazi kooperatif üyeleri birlikte Ortak yerlere el atmanin önlenmesi davasi açildi. Mahkemenin Görevsizlik Karari Üzerine TEKSTILKENT Kooperatifi Tarafindan Yargitay 20 Hukuk dairesi 2017/1395 Esas 10/12/2018 Tarih 2018/8006 Karari ile Yerel Mahkeme Kararinin BOZULMASINA Karar Verdi. Bakirköy 7.Asliye hukuk mahkemesi 2019/8 esas 20/12/2019 Tarih 2019/673 Karari ile Görevli mahkemenin Bakirköy Sulh Hukuk mahkemeleri oldugundan GÖREVSIZLIK Karari Verdi. Dava Dosyasi Esenler Belediye Baskanligi Tarafindan kararin usul ve yasaya aykiri oldugu gerekçesiyle Yargitay hukuk dairesine basvurmasi üzerine YARGITAY 5.Hukuk Dairesi 27.01.2021 Tarih 2020/7896 Esas 2021/633 Sayili Kararinda Yerel mahkemenin 1019/8 Esas 2019/673 Sayili kararinin ONANMASI Karari Verdi.

KAPALI OTOPARKLARI KIRAYA VEREN YÖNETIMIN PARK AÇILISI !

Tekstilkent Kooperatifi Blok Siginak ve Otoparklarini Imar kanununa aykiri insaatlar yaparak kiraya veren Tekstilkent yönetimine Esenler Belediye Baskanligi Tarafindan Yazilan cezalari ortaklardan saklamaya devam etmekte.G1 Blokta Baskilara dayanamayarak otopark in bir kismina kiraci koyarak açtigi otoparklar üzerinden pirim yapmaya çalismasi kabullenemez. Hadi Otoparklarin açildigini Tekstilkent RESMI Wep Sitesinden yayinlamaya bile cesaretiniz yok.Bunun nedeni çok açik diger blok sakinleri de otoparklarinin açilmasini isterse biz Ne yapariz kaygisi, Hadi Yasar Küçükçalik yönetimi bedel ödemeye hazirlanin



  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı