Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

TEKSTILKENT’TE SUÇLUNUN SESI GITTIKÇE DAHA GÜR ÇIKIYOR.

TEKSTILKENT’TE SUÇLUNUN SESI GITTIKÇE DAHA GÜR ÇIKIYOR.

Haksiz olarak güç elde edenler onu zulümde kullanir. Bu itibarla suç ve haksizligi önlemede müeyyidenin, caydirici cezalarin yani Anayasal düzenin ve korkunun önemi büyüktür. Hayatlarini ve haklarini korumak için “bencillik” duygusuyla donatilmislardir. A

Haber Analiz/Senol Özyurt

TEKSTILKENT’TE SUÇUNU ÖRTMEK IÇIN HEDEF GÖSTERIYOR.

Suçlunun magdur tarafta açtigi maddi-manevi yara ve tahribat dikkate alinmadan suçlunun masum sayilmasi için bütün karineler onun lehinde yorumlanmaktadir. Haksizliklar, görgüsüzlükler, magduriyetler ve çogu suçlularin yaptiginin yanina kar kalmasi, kötülerle ve cahillerle bir arada yasamaya mecbur olmak gibi durumlar, Dünyayi yasanmaz bir hale getirmektedir. Kötülerle ayni dünyayi paylasmanin hatta ayni haklara sahip olmanin dünyaya siçramis bir tür cehennem azabi olduguna inaniyorum.

YASAR KÜÇÜKÇALIK ve M.TEVFIK GÖKSU 40 DAKIKALIK ARA.

Tekstilkent yönetim kurulu baskani YASAR KÜÇÜKÇALIK ile ayni içerikli bir haber hakkinda Birlikte hareket eden IBB. AKP. Grup baskan vekili MEHMET TEVFIK GÖKSU Esenler belediye baskanlik makamini kamu otoritesini hiç çekinmeden kendi kisisel ihtiraslari çikarlari dogrultusunda kullanmak suretiyle Esenler yerel basini yani bizleri baski altina almak için Kamu avukatini kullanmaktan ve dava harçlarini dahi hiç çekinmeden belediyenin kasasindan ödettirmek suretiyle 40 Dakika ara ile tarafimiza haksiz iki farkli tazminat davasi açildi.

TEKSTILKENT’TE ADALET ER YA DA GEÇ YERINI BULUR.

Bakirköy 10. Asliye Hukuk Mahkemesinde Açilan Dava 25.10.2018 tarih 2018/423 Esas 2018/469 Karari ile Bakirköy 8. Asliye Hukuk mahkemesine Açilan Dava 12/03/2019 tarih 2018/419 Esas 2019/92 Karar numarali MANEVI TAZMINAT Davalari Ilgili Haberler Hakkinda Gazete Esenler Yazari Senol Özyurt ile Imtiyaz Sahibi Hasan Gürsoy hakkinda ayri ayri açilan MANEVI TAZMINAT Davalarinin Ayri Ayri REDDINE Karar Verilmis Olup, Tekstilkent yönetim kurulu baskani olan Yasar Küçükçalik karari ISTANBUL Bölge Adliye mahkemesi 4.Hukuk dairesine Itirazda Bulunmasi Üzerine 13.03.2021 Tarih 2019/486 Esas 2021/488 Karar numarali Kararinda tarafin istinaf talebinin HMK mad. 353/1- b1 Uyarinca ESASTAN REDDINE karari Oy Birligi ile kesin karar verdi.

Devletler, yasalar, mahkemeler, ceza ve adliye sistemi, toplumda magduriyetleri önlemek, suçsuz masumlari ezdirmemek, onlari korumak içindir.

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli