Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Tekstilkent’te Usulsüz Bir Yönetim Anlayisinin Kalici Yerlesmesi

Tekstilkent’te Usulsüz Bir Yönetim Anlayisinin Kalici Yerlesmesi

Tekstilkent Kooperatifi geçmisten günümüze kadar görev sürelerinin baslamasinin hemen akabinde Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Idari Müdür ve personeller üzerindeki etkileri ile birlikte güçlünün Hukuku’nun egemen oldugu usulsüz bir yönetim anlayisinin

Haber & Yorum; Senol Özyurt

Bunun insani degerler üzerinde kalici tahrifat yapmasi ile Adalet, Hukuk, Ahlak, Dürüstlük, Güven, Huzur kaybolmasi ile telafisi mümkün olmayan bir yapiya bürünmüs olmasi biz kooperatif ortaklarini yatirimlarimizin gelecegine dair bütün ümitlerimizin yitirilmesine sebep olmustur.

TEKSTILKENT 'I YA YÖNET YA TERK ET!

Piskinler, Siskinler, Saskinlar, Devrini Kapatacagiz Tekstilkent’te,

TEKSTILKENT' TI ISTEDIGINIZ GIBI YÖNETEMEZSINIZ!

Hirsizlar, Arsizlar, Nursuzlar, Güruhunda Tekstilkent’i hep birlikte temizleyecegiz.

TEKSTILKENT'I ORTAK AKILLA YÖNETILECEK!

Bilgili Ilgili Çaliskan Mütevazi Insanlari Göreve Getirecegiz Tekstilkent’te

Hepsi Bu !

ISTIFA ONURLU BIR MÜESSESEDIR.

Her sey tekstilkent’in gelecegi güçlü bir marka ve mülk degerine ulasarak huzurlu bir kent olmasi için,

Adalet ; ( Adl ) Kökünden Gelen ‘’Adalet Kavrami Sözlükte, Insafli ve Dogru Olmak, Dogru Davranmak, Zülmetmemek, Esit Olmak, Her Seye Hakkini Vermek, Düzeltmek, Mütedil Olmak, her seyi yerli yerinde yapmak, itikamet ve hakkaniyet ‘’ anlamina gelmektedir.

Hukuk; 1.) Haklar, Insan Varligina Temel Olusturan Hak ve Adalet kavrami; Haklar.2.)Toplumu düzenleyen ve devletin yaptirim gücünü belirleyen yasalarin tümü, Tüze; Ahbaplik,

Dostluk.3.) Yasalarin Cezayla ilgili olmayip alacak verecek gibi davalari ilgilendiren Bölümü; Insan ve Yurttaslik Haklarini Kuram ve Uygulama Açisindan Uygulayan Bilim.

Ahlak; Insanin dogustan getirdigi ya da sonradan kazandigi birtakim tutum ve davranislarin tümü, kiside huy olarak bilinen nitelik; iyi ve güzel olan nitelikler. dürüst ; “Dogru” Kimse Anlamina Gelir.

Dürüstlük Içtenlik, Dogruluk, Açiklik, Dogrudan’lik Gibi Kisilik Özelliklerine Sahip Olmayi Isaret Eder. Yalan, Hile, Düzenbazlik Gibi Olumsuz Eylemleri Degil, Dogruluk ve Gerçekçilik Gibi Olumlu Eylemleri Içerir. Güvenilirlik, Içtenlik, Kibarlik, Insaflilik ve Adalet Gibi Erdemleri de Beraberinde Getirir. Ahlaken Dogru Olana Verilen Addir.

Güven; Korku Çekinme ve Kusku Duymadan Inanma ve Baglanma Duygusu, Itimat Yüreklilik ve Cesaret Huzur; insanin içinde duyumsadigi rahatlik duygusu, gönül rahatligi, iç rahatligi, bas dinçligi, rahatlik içinde bulunma durumu, dinginlik, çekismesizlik.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı