Bugün, 23 Ekim 2024 Çarşamba

Tekstilkent’te Yasar Küçükçalik Yönetimi Hesap Veremiyor mu?

Tekstilkent’te Yasar Küçükçalik Yönetimi Hesap Veremiyor mu?

Yasar Küçükçalik Yönetimi seçimi kazanmasi için, vicdansizca eski yönetimlere vurmaya kalkisanlar. “Israf” diyen, “Lüks” diyen, “Liyakatsizlik” diyen,’’ Usulsüz ‘’ diyen, ‘’ Hukuksuz ‘’ diyen,’’ Çaldi’’ diyen,’’ Zimmete para geçirdi ‘’ diyen, ‘’ Mülk Satt

Haber: Senol Özyurt

Mevcut yönetim kurulu adaylari içinde en çok lükse meyledecek olan Yasar Küçükçalik yönetim kurulu adayini destekleyenler. Mevcut adaylar içinde Tekstilkent yönetim kurulu Baskanligi makamini en fazla hak etmis olan tecrübesi ile sahaya hakim deneyimli dürüst kisiler degil, Tekstilkent Kooperatifi Kasasini TUSKON Disiplin kurulu üyesi olan ve Genel kurulda TUSKON Türkiye’dir diyebilecek kadar cesareti kendisinde bulan ve de genel kurula bu yönde konusma yapan Yasar Küçükçalik’i ortaklara karsi sisiren ve genel kurul salonunda alkislayanlar…

Simdi rahatladiniz mi?

Simdi koltuklariniza, çok daha huzurlu bir sekilde kurulmaya basladiniz mi?

Her sey, artik çok güzel olmaya basladi mi?

Tekstilkent’te usulsüz Bir Iktisadi isletme kuruldu haberiniz var mi?

Sevindiniz mi?

Tekstilkent’te yüzlerce ortak ICRAYA Verildi ..

Tekstilkent’te EMPARK Otopark Isletmesi Devreye Girdi Her Yil % 100 Zam Yapildi?

Önceleri itirazlar, Bütçe yapma yetkisi Olmadan yapilan huzur hakki ödemeleri kaçak baz istasyonlari imari projesine ve eklerine aykiri yapilan camekanli vitrin açmalari bizim dönemimizde yapilmiyor mavali ile geçistirildi. Yönetimin kontrolünde daha fazla cemkanli vitrin açildi. G1 ve G2 Blokta Bulunan MIS Büfe önünde tel örgülerin kaldirilmasi ile MIS Büfe Sirasinda Büfe yerlerin bir gece ansizin güvenlik kulübesinin önünde yapilmasi.

Simdi olay netlesti! Kahkahalari bastiniz mi?

Bedava Tekstilkent Sitesine Giris Çikis Otopark EMPARK Projesiyle Tarih Oldu. Tekstilkent’te yillarca yerlesik düzene son vererek kendisi gibi düsünmeyen kendisinden olmayan isçiler, kapi önüne konuldular... Nasil yorumladiniz bu gelismeyi, siki siki kitlediginiz kapilarinizin ardindan Tekstilkent bizim gücümüzü görecek diye naralar attiniz mi?

On Yil Eski Dönem Yönetim ve Denetim Kurulu Görevinde Bulunan Ismet ARINÇ, Mesut BALTA ve Hüseyin Avni ISÇAN Yönetim kurulunda halen aktif görev Yapiyor. Bu soruldugunda ben güvendigim insanlarla çalisirim cevabi biraz komik gelmiyor mu? Geçmiste yönetim ve denetim kurulu görevlerinde bulunan kisilerin Geçmisten Günümüze kadar TEKSTILKENT Kooperatifi ve Ortaklarinin Menfaatine Yaptiklari bir uygulama bir çalisma veya bir hak arayisi olmusmudur. Buradan çiksin açiklasin. Bu durum ardindan genel kurulda kendisine soruldugunda Yönetimsel islerin profesyonel ekiple yapacagi yönetimin ortaklarina hizmet vermesi uygulamasindan kimse sikayetçi olmamis Ben ve yönetim kurulu sikayet edilmeyen bir konuda farkli uygulamaya gitmem diyen Yasar Küçükçalik Yönetimi Degil mi?

Daha bir yilini doldurmadan Yaptigi açiklama, kulagimizdan silinmeden.

Tekstilkent Tarihinde Ilk defa hangi ortaklarin alacak faizleri genel kurulda silinmesiyle basladi Ardindan Bir Bir Tekstilkent ortaklarini ICRAYA Vermekle Devam Etti. Simdi rahatladiniz mi, Yasar Küçükçalik’i destekleyen Burhan POLAT ve Metin BAHAR Sevindin mi, “Ilk tebrik eden ben olayim” diye aceleden eli ayagina dolanan Tekstilkent Eski Yönetim Kurulu Baskanlari ile Yönetim kurulu Üyeleri ve Tekstilkent Emlakçilari Sevindiniz mi? Sevindiniz mi? Siz; Tekstilkent’e gönül vermis olan, “Lükse itibar etmemek gerekir. Biz israfa hep karsi idik, yine karsiyiz” diyen kardesler.Doyuracagi çok sayida lüks hayatini idame ettiren oldugu için, binlerce lirayi hak etmeyen birden fazla  genel müdür, müdürler ve personel liyakatsiz hatta tekstilkent’in yolunu dahi bilmeyen insanlara aktaran Yasar Küçükçalik’i baskan seçtirdiniz. Simdi mutlu oldunuz mu?

Abartmiyorum.

Esenler Belediyesine kendi resmi banka hesabindan Usule aykiri imar tadilat proje bedelinin Iki farkli zamanda yaklasik ( 750.000,00 TL ) bedelini bugüne kadar ( 2018 Yilina Ait Yönetim ve Denetim Kurulu Raporuna Dayanarak ) geri almak için bir dava açmadigindan yola çikarak söylüyorum. Resmen bu danisikli bir dövüs degil de nedir. Hani Kooperatifin Gelirlerinin % 03 Oraninda Bagis yapilmasi yetkisini genel kurula getiren Yasar Küçükçalik yönetimi degil mi?

Simdi “israf”i hatirladiniz mi?

“Ne güzel bir hizmet yapmisim. Sükrü Kulak seçilseydi, bu Tügva gençligi, belediyenin sagladigi destek ile Tekstilkent Camii yapilacak yurtlari da kalacakti. Simdi o gençler için, o yurtlar hayal oldu. Allah’in rizasina uygun bir is yaptim. Ahirette bunun ecri çok büyük olacak” diyerek, sevindin mi? Bu ne ya Yasar Küçükçalik yönetimi kendisine yalin is adamlari ile iliski kurmus her sey onlarin arasinda paylasiliyor Olmaz Ki?

Yasar Küçükçalik yönetiminin olusturduklari “havuz”u gördünüz mü? Hem nasil “havuz.”Hem ne kadar derin “havuz.” Simdi, özlediginiz Tekstilkent’te kavustunuz mu? Her sey, esit, adaletli yürütülmeye baslandi mi? Varligi yoklugu belli olmayan Yasar Küçükçalik yönetimini sirf dürüst karsiti düsmanligi yapilmasini Tekstilkent maddi imkanlarinin sadece Beyaz yakali olarak adlandirilan idari yönetim personeli kadrosuna hak etmedikleri ayliklarin ödenmesinden memnuniyet duydunuz mu?

Ama simdi yasadigimiza ne diyorsunuz?

Üç yildir Tekstilkent Yasar Küçükçalik Yönetiminin Usulsüz harcamalarindan Rahatladik mi?

“Tamam, simdi oldu iste” dedik mi?

En Son ki Genel kurulda Seçildigi 4 yilin, daha bir yili dolmadi..

Hukuk Danismani Nilgün ÖKTEM ‘in Yasaya hukuka aykiri yedikleri naneler, boylarini asti.

Yasar Küçükçalik ’a destek verenler, saniyorlar ki, Tekstilkent Ortaklari unutur.

Verilen maddi destekler, Yönetimin  arsivlerinde kalir..

Hayir, sirf kiskançliginizdan dolayi. Ideallerinizi nasil ayaklar altina aldiginizi..

Sahtekârlik yaptiginizi, Yalan söylediginizi, Iftira attiginizi, Her gün hatirlatacagiz.

Karsiniza dikilip, soracagiz, Usanmadan soracagiz, Yorulmadan soracagiz.

Kivirma amaçli, “Biz Yasar Küçükçalik’a oy verilmesini hiç bir zaman dile getirmedik” numaralarinizi yüzünüze vuracagiz.Yillarca Tekstilkent sitesi içerisinde birlikte mücadeleyi yürüttügümüz ORTAKLARIMIZ Aile büyüklerinden esirgediginiz nezaketi ve tebrikleri, Tuskon Disiplin Kurulu Üyesi  Tekstilkent Yönetim Kurulu baskani olan Yasar Küçükçalik’ tan esirgemediginizi, hatirlatmaktan bikmayacagiz..

Yok, öyle kurtulmak! Desteklediniz! Hesabini da vereceksiniz!



  • Çarşamba 18.8 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 18.1 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Cuma 17.6 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı