Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Tekstilkent’te Zengin Patron Degil, Güçlü Lidere Ihtiyacimiz Var!

Tekstilkent’te Zengin Patron Degil, Güçlü Lidere Ihtiyacimiz Var!

Mustafa Kemal Atatürk ‘ün büyük güçlü liderlik tarih söz getirmez sekil de kanitlanmistir ki, büyük sorunlarda basari için yetenekli ve kudretli sarsilmaz bir baskanin varligi sarttir.

Haber:Senol Özyurt

Bütün devlet adamlari ümitsizlik ve acizlik içinde, bütün milletin bassiz olarak karanliklar içinde kaldigi bir sirada, her vatanseverim diyen bin bir çesit kimsenin, bin bir hareket ve görüs sekli gösterdigi gürültülü anlarda danismanlarla, birçok hatirli ve sözü geçer kisilere baglilik geregine inanmakla, saglam ve esasli ve özellikle etkili yürümek ve en sonunda çok güç olan hedefe erismek mümkünmüdür. tarihte, bu yolda seref kazanmis bir toplum gösterilebilir mi? 1927 ( Nutuk I,s. 70 )

Küçükçalik Yönetimi’nin Kirli Yüzünü Desifre Ediyoruz.

Tekstilkent Yönetimine 03.04.2016 yilinda yapilan genel kurulda yönetime talip oldu genel kurulda ortaklar tarafindan Yasar Küçükçalik yönetimine yetki verildi. 03.04.2016 ve 31.03.2018 yillarina ait iki farkli genel kurul iptal davasi açildi 03.04.2016 tarihli genel kurul ilk derece Mahkeme IPTAL karari verdi.31.03.2018 tarihli genel kurul iptal davasi halen devam ediyor. Tekstilkent ortaklarinin bu davalardan HABERI yok!

Tekstilkent Kooperatifinin Tek Patronu Sen Degilsin!

Tekstikent’te göreve geldigi günden günümüze geçen güne kadar baskan Yasar Küçükçalik yönetim kurulu toplantilarina katilmadigi gibi ( PATRON ) edasi ile yetkilendirdigi diger yönetim kurulu üyeleri tarafindan daha geçtigimiz güne kadar özel talimatlarla yapilan yönetim kurulu toplantilari özel Avukat Nilgün Öktem gözetiminde sunulan gündem maddelerinin görüsülerek karar alinmak suretiyle toplantilar gerçeklesmekteydi. düne kadar haddini asarak talimatlari böyle veriyor olmasi karsisinda diger asil yönetim kurulu üyelerinin bu duruma bas kaldirarak istifa etmeleri en büyük etkenler arasinda gösterilmektedir.

Yasar Küçükçalik 1163 Sayili Yasayi Tanimiyor, Çigniyor.

Yasar Küçükçalik yönetimi anayasanin tespit ettigi , Kooperatif ana sözlesmesi ,1163 Sayili Kooperatifler kanunu, Esenler tapu müdürlügünde 2006 yilindan günümüze 4006 Kat maliki bulunan Tapu kütügüne tescilli 634 Kat malikleri kanunu kapsaminda Yönetim Planinin bulunmasini Esas alan yayin çizgisinden asla taviz vermeden ‘’ Tekstilkent Hukuk ‘’ Facebook sayfasinin ve Gazete Esenler hedef anlayisi ile Yasar Küçükçalik yönetiminin bu kirli yüzünü her geçen gün buradan desifre ederek Tekstilkent ortaklarini yilmadan yayin Çizgimizden asla taviz vermeden belgelerle Ispatli olarak buradan bilgilendirme yapilmaya devam etmeye Çalisacagim.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli