Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Tekstilkent Yönetimi Yasar Küçükçalik,2 yildir takip ettigi davayi geri çekti!

Tekstilkent Yönetimi Yasar Küçükçalik,2 yildir takip ettigi davayi geri çekti!

Esenler Belediyesinin Tekstilkentte verdigi ruhsatlarin yönetim planina ve tapu imarina aykirilik nedeniyle Tekstilkent Yasar Küçükçalik Yönetimi tarafindan isyerlerine 2018 yilinda açtigi ve 2 yildir takip ettigi davayi geri çekti.

Tekstilkent yönetimi herhangi bir sebebi olmayan ve anlasilmayan 2 yildir takip ettigi davadan vazgeçti. Bu davada asli müdahil olan Aykut Saka magdur oldugunu ifade ederek gazetemize açiklamalarda bulundu.

Tekstilkent Tasfiye Grubu Baskani Aykut SAKA Davayi bastan beri takip ettigini ifade ederek sunlari söyledi Saka “ Tekstilkent yönetim planina,  isyerlerin tapu imarina ve iskanlarina aykiri gida imalat ve satisi yapan ve kanunlara aykiri olarak Esenler Belediyesinden çalisma ruhsati alan isyerlerinin TAHLIYESI için Yasar Küçükçalik Yönetimi Kanunlara uygun olarak Bakirköy 5.Sulh Hukuk Mahkemesinde (2018/1168 E.) dava açmasina ragmen daha sonra davanin sonuçlarindan çekinen Yasar Küçükçalik Yönetimi açtigi davayi geri çekti. Davayi geri çekmesine anlam veremedik.”

Saka  “Bakirköy 5.Sulh Hukuk Mahkemesi, bilirkisi kesif gününü 11.01.2021 tarihinde olmasina karar vermesine ragmen Yasar Küçükçalik Yönetimi kesif ve bilirkisisi incelemesi talebinin olmadigini, kesif ve bilirkisi incelemesi kararinin kaldirilmasini, Yasar Küçükçalik Yönetimi olarak 09.11.2020 tarihli celseye katilim saglamadiklarindan ve mazeret dilekçesi vermediklerinden dolayi H.M.K. maddesi geregince dava dosyasinin islemden kaldirilmasini, sahsimin davaya müdahil yetkisi olmadigini, davaya müdahale ederek bilirkisi ücreti yatirmamin ve davayi devam ettirmemin suç oldugunu iddia ederek, sahsim hakkinda da mahkemenin suç duyurusu yapmasini, 08.01.2021 tarihli dilekçeyle mahkemeden talep etmesi üzerine davada asli müdahillik sifatim fer-i müdahil yapilarak dava dosyasi anlamsiz olarak islemden kaldirildi.”

Tekstilkent Tasfiye Grubu Baskani Aykut SAKA olarak bu davayi da yakindan takip ederek gerekirse karari istinaf edecegini gazetemize beyan etti.



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli