Bugün, 23 Ekim 2024 Çarşamba

Tekstilkent Başkanı’na Kral Dairesi Gibi Şatafatlı Makam Katı

Tekstilkent Başkanı’na Kral Dairesi Gibi Şatafatlı Makam Katı

Şatafatlı Kaçak Saray Kervanına Tekstilkent Başkanı Faik Çetin ARI da Katıldı.

Başkan Faik Çetin Arı Tekstilkent iş hanı blok en üst katı bir birine bağlayan iki giriş arasında ki dükkânların tamamını 634 sayılı imar kanununa aykırı olarak resmi projesine aykırı kaçak yıkıp yaparak alan açmak suretiyle kendisi için yaptırdığı makam katı kentte tartışmalara neden oldu.

Tekstilkent ortakları ve başkan Faik Çetin ARI’nın temsil makamının bulunduğu katın komple yenilenmesi kooperatife kaç paraya mal olmuştur.

Kaçak saray katının halısından, masasına, ışıklandırmasından, ses ve görüntü sisteminden, klimasından koltuğuna, dinlenme odasından sekretaryasına her şeyin  yapılması için hizmet alım şartnamesi hazırlanarak 1163 sayılı kanun kapsamında ihaleye çıkıldı mı ?

Battal Boy Milli Güvenlik Kurulu Toplantı Masası 

Bu eseri ortaya çıkaran kurucu ortak ve yönetim kurulu üyeleri tüm çalışmalarında bu şatafatı yaşamadı. Biz buradan sormak istiyoruz sen ne yapıyorsun.

Genel kurulda Faik çetin ARI yönetimini destekleyen oy veren ortaklarla birlikte biz sana bunun hesabını er yada geç sormayacağımızı mı sanıyorsun.

Kooperatifin geçmiş 38 yıllık yönetimin yapamadığını şatafatlı toplantı salonunu adeta milli güvenlik kurulu toplantı masasına çevirerek kendini Cumhurbaşkanlığı külliye israfına rakip olduğunu gösterdi.

Tekstilkent kaçak sarayına kim giderse gitsin birden bire kendini oy vererek destekleyen ortakları satıyor.

Bizim tek doğru bildiğimiz gerçek bir şey var o da Tekstilkent Kooperatif yönetimi de kaçak saray kervanına katılmış olmasıdır.

Kimse Şah Değil Padişah Değil.

Tekstilkent yönetimi 2016, 2017 ve 2018 yılları arasında 130,00 TL ile 170.00 TL aidat borcu olan ortaklara icra ödeme emri göndermeye utanmayan Başkan kaçak saray saltanatına katılarak kooperatif ortaklarının parasını har vurup harman savurmaya devam ediyorlar.

Tekstilkent denetim Kurulu üyesi Allah sız kitapsızlar, sizlere bir kuzu dahi teslim edilemeyecek kadar karaktersiz ve ahlaksız bir insansınız , huzur hakkı kadar ahlak sahip olanlar hani sizler kooperatifi denetleyecektiniz yetimin zenginin hakkını böyle mi koruyacaktınız.

Eski tas eski hamam rahmetli Atalay Şahinoğlu ve eski Fetocu başkan Yaşar Küçükçalık döneminde denetim kurulu üyesi olarak 10 / 13 yıl üzerinde görev yapan Faik Çetin Arı yönetim kurulu üyeliği hala devam eden Hüseyin Avni İşçan sen ve denetim kurulu Hamit Öztaşkın Kooperatif nasıl soyup soğana çevrildiğini sizler gibi dilsiz şeytanlar tarafından çok iyi biliyor.

Tekstilkent’te Bir Devrin Sonu Böyle bitemez.

Tekstilkent kooperatifi 2018, 2019 ve 2020 yıllarına ait genel kurul toplantısı 27/11/2021 tarihli seçimli genel kurulu 13’üncü maddesi yönetim ve denetim kurulu üyelerinin 4 yıl görev yapmak üzere yapılan oylamada Faik Çetin ARI Yönetim kurulu başkanlığını TUSKON  disiplin kurulu üyesi FETOCU Eski başkan Yaşar Küçükçalık’ tan devralmıştı.

Kimler Geldi Kimler Geçti.

Genel Kurulda oy vererek sizlere güvenen, destekleyen ve destelemeyen her karşı sorumluluklarınızı yerine getirmek zorundasınız. Genel kurulda Yaşar küçükçalık yönetim ve denetim kurulu üyeleri 2018 yılı ibra oylamasında 1.166 oy , 2019 yılı ibra oylamasında 1.246 oy ve 2020 yılı ibra oylamasında asaleten ve vekaleten 1.146 oy ile ibra edenler seçim sandığında ise Faik Çetin ARI Yönetim ve denetim kurulu seçiminde asaleten vekaleten 317 oy vererek başkanlık görevine 4 yıllığına seçmiş bulunmaktasınız.Bizler Bunun Hesabını Soramayacak mıyız. 13/05/2024

Haber / Analiz : Şenol Özyurt 



  • Çarşamba 18.8 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 18.1 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Cuma 17.6 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı