Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Tekstilkentte Faik Çetin Arı Ortakları Sahtekârlıkla suçladı.

Tekstilkentte Faik Çetin Arı Ortakları Sahtekârlıkla suçladı.

Tekstilkent Mali Genel Kurulunda Başkan Faik Çetin Arı “o SAHTEKÂRLAR ele geçirmeyecek, o sahtekârlar cezasını görecek inşallah” ifadesini kullandı.

Tekstilkent Mali Genel Kurulunun ilk toplansın da gerekli nisap sayısı alınamayınca suçu ortaklara attı. Vekâletlerle genel kurulu toplantıya hazırlamaya kalkışan Tekstilkent yönetim kurulu üyeleri, toplam üye sayının 3039 olduğu ve nisapın 761 olması gerekirken 85 asil üye ile genel kurul yapmaya kalktı. 

FAİK ÇETİN Arı Kim Bu Sahtekarlar…

Söz konusu Genel Kurulu toparlayamayınca kooperatif ortaklarını suçlayarak Faik Çetin Arı “ o SAHTEKÂRLAR ele geçirmeyecek, o sahtekârlar cezasını görecek inşallah” dedi. Sonrada ortaklara şunları söyledi. Çetin Arı “sizler yanlış mesaj atıp milleti getirtmediniz” ifadesini kullandı. Oysaki Tekstilkent yönetim kurulunun, Mali genel kurul çağrı mektubunun ortaklara gönderilen ve ulaşamayan postaların geri gelmesi üzerine yönetim tarafından üyeler aranarak Genel Kurula katılıp katılmayacağı soruldu. Katılmayacak üyelerin vekâletleri hazırlandı. Ticaret bakanlığı komiserleri bu durumu tespit etmesi üzerine toplantı yeter sayısı olmadığını gerekçesiyle Mali Genel Kongreyi iptal etti.

 



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı