Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Tekstilkent'te Sahtekarlık Zıvanadan Çıktı! Ölülere Oy Kullandırıldı…

Tekstilkent

Geçtiğimiz haftalarda, Tekstilkent esnafı 37 yıllık tarihinde hiç görülmeyen bir genel kurula tanıklık etti. Yıllar önce vefat eden bir esnafa oy seçimlerde kullandırıldı. Yaşanan skandal olaya dair ayrıntılara haberimizin devamın

Haber/Şenol Özyurt

Tekstilkent’in 37 yıllık tarihinde hiç görülmeyen bir genel kurula tanıklık ettik, yakından uzaktan ortak olmayan, Bazı yönetim kurulu üyeleri ile iltibaslı bir takım yandaş grup şirket çalışanları sanki bir paralı asker gibi hazır bulundurularak genel kurul salonuna alındı, Genel kurul güvenliğini tehlikeye sokan bu kişilerin her birinin ellerine de 20 şerli 30 arlı vekaletler verilerek hukuksuz olarak genel kurul salonuna alınmak suretiyle yönetim tarafından klonlanmış naylon ve sahte vekaletlerin havada uçuştuğu genel kurulda 118 asaleten ortağın azınlığı temsiliyle 3137 ortağın üzerinde tahakküm kurmasına biz ortaklar olarak asla müsaade etmeyeceğiz.

Tekstilkent 17.06.2023 tarihli genel kurulunda yeterli toplantı nisap sağlanamaması sonrası 24.06.2023 tarihli ikinci genel kurulunda 118 asil 725 naylon vekaletlerin yönetim katında klonlanmak suretiyle toplantı salonuna kimlikleri belirsiz üye dahi olmayan bir takım kişiler salona alındı.Bu bir takım ortak olmayan kişiler naylon vekaletlerle genel kurulda oy kullanılması kamera ve fotoğraflarla tespit edilmiş bulunmaktadır.

Tekstilkent 17 Haziran 2023 Cumartesi günlü olan vekaletnameler 24 Haziran 2023 günü aynı formatta vekaletlerin aynı Kişilerle tekrar kullanılması Vekaleti veren ortağın ikinci genel kurula gelmesi engellendi, Genel kurul güvenliğini sağlamakla görevli bulunan yönetim kurulu üyelerinin bu dünyada da öbür dünya da da iki elimiz yakalarında olacağı gibi daha Önceden de söylediğimiz gibi yarına bırakırız ama yanlarına asla ve asla bırakmayız.

Genel kurula gelmeyen asil üyeler adına sahte kimlikler düzenlenerek kooperatif ortağı olmayan kişilere oy kullandırıldı. Vefat eden kurucu ortaklarımız dan ( 09 ) üye numaralı Rahmetli İsmet Arınç adına sahte vekalet düzenlemek suretiyle oylamada sahte vekalet kullandırılarak İsmet ARINÇ’ın manevi hatırasına saygısızlık yapılmıştır…

 



  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı