Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

TEVFIK BASKAN ESENLER’E GERI DÖN

TEVFIK BASKAN ESENLER’E GERI DÖN

Sayin baskan IBB’de ki görevini asil görevi olarak mi görüyor? Esenler Belediye Baskanligi görevini biraz öteledi mi?

Dün Esenler Belediye Baskani ve Istanbul Büyüksehir Belediyesi AKP Grup Baskan Vekili Tevfik Göksu’yu bir televizyon kanalinda seyrettik. Politik deha olan sayin baskan görseller gösteriyor, sayilardan bahsediyor ve oranlar açikliyor. Müthis performans. Sorulari ile çanak tutan gazeteciler. Sonuç.

Sonuç degisti mi? Var olan durumun fotografini ister alttan çek, ister üstten; ister kulagini tersten tut. Esenler’de Istanbul’da yoksullugun resmi degisti mi?

25 yil Istanbul’u yönet, 30 yil Esenleri yönet, 20 yil Türkiye’yi yönet ama ne hikmetse yoklugun, yoksullugun ve bitmisligin suçu Cumhuriyet Halk Partisi’nde.

Uçuyoruz, kaçiyoruz. Hani derler “Hayaller Paris, gerçekler Esenler”.

Oysa bir baska AKP’li belediye olan Kagithane Belediyesi, ilçe esnafina 1.000 TL destek veriyor. Esenler’de sizde verecek misiniz?

Kagithane Belediyesi kahvecilere, internet kafelere, dügün salonlari, okul kantin ve okul servis soförlerine 1.000 TL destek saglayacak.

Bu yardimdan faydalanmak için hem dükkaninin hem de evinin Kagithane’de olmasi gerekiyor. Birden fazla dükkani varsa da bir tanesi için destek alabiliyor.

Esenler esnafinin durumu çok daha agir. Tevfik Göksu, siyasi polemikten çok Kagithane AKP Belediyesi’ni örnek alip, Esenler’de de esnafa destek olacak misiniz? Yoksa pandemi kosullarinda olmamiza ragmen sosyal yardimlari bütçenizde yari yariya azaltmaya devam mi edeceksiniz?

Akla gelmiyor da degil daha birçok sey siralanabilir aslinda. Acaba sayin baskan IBB’de ki görevini asil görevi olarak mi görüyor? Esenler Belediye Baskanligi görevini biraz öteledi mi?

Görünen manzara bu.



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu