Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Tevfik Göksu Belediyeleri Karıştırdı

Tevfik Göksu Belediyeleri Karıştırdı

Geçtiğimiz günlerde A Haber’de canlı yayına katılan AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yine skandal niteliğinde sözler sarf etti.

Hasan Gürsoy

Tevfik Göksu İBB'de çalışan kişilerin partilerin dağılımına göre dizayn edildiğini söyledi. 

Aynı Göksu ve kalemleri 2019 Yerel Seçimleri sürecinde su sayaçlarını teröristler okuyacak şeklinde dezenformasyon operasyonu gerçekleştirmişti. 

AKP ’li Göksu, partisinin ve kendisinin belediyecilik anlayışını unutmuş olacak ki İBB’yİ partizanlıkla itham etti.

Bütün bu temelsiz sözlerine rağmen kendi belediyesine alınan işçi ve memurların siyasi dağılımını referans gösteremiyor. 

Göksu 2009 yılında göreve geldiğinde tanışmak için ilçedeki siyasi partileri ziyaret etti. CHP Esenler ziyaretinde, ilçe başkanı Şuayip Vardar kendisine şu şekilde bir ifadede bulunmuştu. “belediyeye personel alımında tamam kendi partinden personel alımı yap ancak diğer partili vatandaşlardan da personel alımı yap” söylemişti. 

Personel alımlarında 14 yıllık belediye başkanlığı sürecinde Tevfik Göksu partizanlık yapıp yapmadığını kamuoyu tarafından gayet iyi bilinmektedir. 

Göksu böylelikle İBB ile kendi yönettiği Esenler Belediyesindeki partizanlığı karıştırıyor olacak ki karşısında bunları hatırlatacak kimse olmadığından algı yapmaya devam ediyor.

Göksu, AKP'li Belediyeler ’de taşeron işçilerin zorla Hükümet mitinglerine götürüldüğünü ve gitmeyi kabul etmeyen işçilerin de savunmasının alındığını unutmuş olabilir veya bunları hatırlamak her zamanki gibi işine gelmedi.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı