Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Tevfik Göksu’dan iftar sofrasında büyük siyasi nezaketsizlik

Tevfik Göksu’dan iftar sofrasında büyük siyasi nezaketsizlik

Dörtyol Cumhuriyet Meydanında bugün Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Esenlerde bulunan STK için açılan Yöre Dernek stantların skandal bir olay yaşandı.

Her iki belediye başkan adayları yöre dernek stantları ziyaretleri yaparken karşılaştılar. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun da katıldığı iftar programına Gelecek Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan da katıldı.

Gelecek Partisi adayı Kaplan’ın, Tevfik Göksu'nun elini sıkmak istemesi üzerine Göksu, “Bu kirli eli sıkmam” diyerek Kaplan ile tokalaşmayı reddetti. Yüzlerce vatandaşın bulunduğu salonda yaşanan olay, gerek iftarda bulunan vatandaşlardan gerekse sosyal medyada tepkiye neden oldu.

“Senden büyük Allah var”

Göksu'nun sergilediği nezaketsizlikle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, şunları kaydetti:

“Gururlanma Tevfik Göksu, senden büyük Allah var! Esenler Belediye Başkanının Ramazan Ayı Programında; Partimizin Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan’ın elini sıkmaması ve “bu kirli eli sıkmam demesi”, ne siyasetin ahlakına yakışır ne de Ramazanın ruhuna… İstanbul'u neden kaybettiğinizi bu kibirli yapıda arayabilirsiniz.”

 

Elimiz de yüreğimiz de tertemiz!

Göksu’nun nezaket dışı davranışını sosyal medya hesabından yorumlayan Gelecek Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan ise şunları yazdı:

“Elimiz de, yüreğimiz de tertemiz hamdolsun. Birileri istemese de Esenler’e temiz siyaseti hakim kılacağız. Ramazan’ın rahmeti ve bereketi Esenlerimizin ve ülkemizin üzerine olsun inşallah.”

 

 

 



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı