Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Tevfik Göksu'dan İstanbulluların İradesine Tehdit: Seni 2024'de Yollayacağız..

Tevfik Göksu

İBB Meclisi’nin Kasım ayı altıncı toplantısı Saraçhane’de gerçekleştirildi. Toplantıya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlık etti.

Haber: Mustafa Siviş

Toplantıda görüşülen 2023 bütçesi oy çokluğuyla geçti fakat Ak Partili isimler her toplantıda olduğu gibi oklarını yine Ekrem İmamoğlu'na çevirerek ağır ifadelerde bulundular

 “Seni 2024'de yollayacağız”

İBB'nin 2023 bütçesinin ve borçlanma perspektifinin görüşüldüğü ve oy çokluğu ile kabul edildiği toplantıda Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi’nin Ak Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu her zaman olduğu gibi ucu açık ithamlarını yineledi. İmamoğlu’nun Meclise değil de 6’lı masaya hitap etmek için geldiğini belirten Göksu, İBB Başkanını devamlı “engelleniyoruz” demekle itham etti. Fakat Ekrem İmamoğlu’nun bu ifadeleri İBB Meclisi’ne yönelik değil de bazı kamu kurumlarına yönelik söylediğini atladı. Ayrıca Tevfik Göksu,İmamoğlu’na yönelik “Sayın Başkan burada aslında meclise konuşmaya değil, altılı masaya konuşmaya gelmiş. Burası Meclis salonu, başkan buraya bir kaçış konuşması yapmak için gelmiş. Ben de diyorum ki, sayın başkan kaçma. 2024 yılında biz seni göndereceğiz” ifadelerini kullandı. 

16 Milyonun İradesi Millet İradesi Değil mi?

İBB Meclisi’nde konuşan ve Ekrem İmamoğlu’na “kaçma” diyen Tevfik Göksu da 3 dönemdir bu milletin iradesiyle, bu milletin oylarıyla göreve geliyor. fakat 16 milyon İstanbullu seçmenin sandıkta ortaya koyduğu iradeye saygı duymuyor muda.  “2024 yılında biz seni göndereceğiz”  diyor. Peki,16 Milyonun İradesi Millet İradesi Değil mi?

Oysa kendisi her fırsatta seçmenine Milli İradenin öneminden bahsederek propaganda yapmaktan geri kalmıyor. Kendisinin Milli İrade hakkında konuşması ve buna saygı duyulmasını beklemesi tuhaf değil ama bütün saydığı şeylerin sadece bir gruba layık olduğunu düşündüren açıklamaları ikircikli. Geçmişte de bu konu hakkında paylaşımları yapmıştı;



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli