Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Tevfik Göksu'nun Gözü İBB Koltuğunda Mı?

Tevfik Göksu

İBB Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yine bulduğu her fırsatta CHP'li İBB yönetimine ve Ekrem İmamoğlu'nadelilsiz ithamlar yöneltmekten geri durmuyor.

Haber:Mustafa Siviş

 Göksu'nun yer yer sert çıkışları ise akıllara “İBB Başkanlığı için kamuoyu oluşturmaya mı çalışıyor?” sorusunu getiriyor.

“Gizli Reklam Bütçesi” Değil, 80 Milyon Liralık PR Harcaması Var..

İBB Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu çıktığı TV programlarında ve İBB Meclis oturumlarında sürekli İmamoğlu’nu ve İBB’nin faaliyetlerini topa tutuyor. Göksu İBB Bütçesi ile de alakalı konuşmuş ve İBB’nin Bütçe teklifi içerisinde “Gizli Reklam Parası” nın olduğunu iddia etmişti. Konuşmasında Tevfik Göksu “Geçen sene 2022 yılı bütçesini anlatırken bütçenin içerisine gizlenmiş 849 milyon reklam parası var demiştim. Şimdi yeni bütçede evet 2023 yılı bütçesinde gizlenmiş reklam parası 1,8 milyar lira, yani 1 milyar 822 milyon lira”ifadelerini kullanmıştı. 

Fakat İBB Bütçesinde “Gizli Reklam Bütçesi” olduğu iddialarını somut şekilde kanıtlamayan Göksu’nun,  Başkanı olduğu Esenler Belediyesi “halklailişkiler için” 2023 yılında tamı tamına 80 milyon liralık  harcama yapacak.

Hal böyle olunca Tevfik Göksu’nun yönettiği Esenler Belediyesi’nin 2023 yılında yapacağı halkla ilişkiler harcamalarının ne için yapılacağı da merak konusu. Tevfik Göksu’nun dedikleri ve yaptıkları arasındaki fark “Göksu bu harcamaları İBB Başkanlığı için kamuoyu oluşturmak amacıyla mı yapacak? ” ve “Tevfik Göksu İBB Başkanlığı için mi hazırlanıyor?“ gibisoruları akıllara getiriyor.

Tevfik Göksu Eleştiriyor Ama Kendisi de Yapmaktan geri durmuyor

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu sadece İmamoğlu’na yönelik eleştiriler yöneltmemiş. Zamanında Refah Partisi’nden İBB Başkanlığı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da, İBB Başkanlığı döneminde kravat takıyor diye eleştirmiş. Fakat Recep Tayyip Erdoğan aldırış etmeyerek kravat takmaya devam etti.Bununla da yetinmeyen Tevfik Göksu'ya göre rahmetli Erbakan’ın da o dönemlerderenkli kravat takması“takiye” imiş. O dönemlerkravata karşı olduğunu belli eden Göksu İran’daki gibi hakim yaka gömlek giyilmesini ve kravat takılamamasını istiyordu.

Fakat bütün bu savunduğu fikir ve eylemlere karşınTevfik Göksu, Abdullah Sevim ile “Bella Gömlek Kravat” isimli bir şirket kurarak kravat sattı. 



Anahtar Kelimeler: İBB Tevfik Göksu' Koltuğunda ?
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı