Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

THY’nin 3 Aralik Filmi Duygulandirdi. Gazete Esenler ailesi olarak bizleri de gururlandirdi.

THY’nin 3 Aralik Filmi Duygulandirdi. Gazete Esenler ailesi olarak bizleri de gururlandirdi.

Türk Hava Yollari 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’nde, Biz her gün, büyük bir aileye sahip olmanin gururuyla yükseliyoruz. “Engelleri Asanlarla Ufuklari Asiyoruz” mottosunu kullanarak engel tanimayan alti çalisaniyla özel bir film hazirladi.

Haber Özay Sali

Türk Hava Yollari engelli çalisanlarinin kameralar karsisinda; el ele verirsek hem engelleri hem de ufuklari asarak sartlar olustugunda ve firsat verildiginde engellerin asilabilecegi mesajini bizlere ilettiler.

Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi üyesi Adem Tütüncü ve Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi Kurucularindan, bir dönem gazetemizinde yayin kurulu üyeligi ve köse yazarligini yapmis olan Ahmet Kurt Türk Hava Yollarinin anlamli ve bir o kadarda duygulandiran filminde rol aldi.

Türk Hava Yollarinin hazirlamis oldugu 3 Aralik Dünya Engelliler Günü filminde rol alan 6 engelli çalisanindan Ahmet KURT ve Adem TÜTÜNCÜ’nün Esenlerde STK üyeligi ve yöneticiligini yapmis olmasi Gazete Esenler ailesi olarak bizleri de gururlandirdi.

Gazete Esenler olarak bu vesileyle; Engelleri asan engellilerimiz basta olmak üzere, Engelsiz bir Dünya ve Engelsiz bir yasam umuduyla 3 Aralik Dünya Engelliler Gününü kutlariz.



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu