Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

TOKI Esenlerde Ihaleye Çikacak

TOKI Esenlerde Ihaleye Çikacak

Istanbul`da önceligi ?kentsel dönüsüme? verecek olan TOKI, Gaziosmanpasa, Esenler, Güngören, Üsküdar, Beyoglu, Bayrampasa ve Bagcilar ilçelerinde dönüsüm yapacak.

 TOKI Esenlerde Ihaleye Çikacak

Istanbul’da önceligi “kentsel dönüsüme” verecek olan TOKI, Gaziosmanpasa, Esenler, Güngören, Üsküdar, Beyoglu, Bayrampasa ve Bagcilar ilçelerinde dönüsüm yapacak.

Istanbul’da bu yil önceligi “kentsel dönüsüme” verecek olan TOKI, kisa süre içerisinde sehrin 7 ilçesinde toplamda 500 bin metrekarelik alanda kentsel dönüsüm baslatacak.

Istanbul’da kentsel dönüsüm konusunda 2016’da çok daha aktif olacagiz” “Su anda 7 ilçe ile sonlanma asamasina gelmis, bir ay içerisinde ihaleye çikacagimiz yerler var. Bu ilçeler Gaziosmanpasa, Esenler, Güngören, Üsküdar, Beyoglu, Bayrampasa ve Bagcilar”

 ISTANBUL’DA 7 ILÇEDE, 500 BIN M2 ALANDA KENTSEL DÖNÜSÜM

Bu yil Istanbul’da önceligi “kentsel dönüsüme” verecek olan Basbakanlik Toplu Konut Idaresi Baskanligi (TOKI), sehrin 7 ilçesinde toplamda 500 bin metrekarelik alanda kentsel dönüsüm baslatacak. Kentsel dönüsümün uygulanacagi ilçe sayisi zamanla artacak.

“54 ILDE KENTSEL DÖNÜSÜM YAPACAGIZ”

81 ilde konut yaptiklarini, bazilarinin yeni bittigini, ugramadiklari vilayet kalmadigini söyleyen TOKI Baskani Turan, 54 ilde kentsel dönüsüm yapacaklarini kaydetti.

 



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli