Bugün, 4 Temmuz 2024 Perşembe

Topkapi spor 1 Amatör Küme 7.Grup Sampiyonu

Topkapi spor 1 Amatör Küme 7.Grup Sampiyonu

Topkapi spor Istanbul 1.Amatör küme Lig maçlarinda aldigi basarili sonuçlarla Istanbul süper Amatör Lige yükselme basarisi gösterdi.

Topkapi spor 1 Amatör Küme 7.Grup Sampiyonu
Topkapi spor Istanbul 1.Amatör küme Lig maçlarinda aldigi basarili sonuçlarla  Istanbul süper Amatör Lige yükselme basarisi gösterdi. 

Bir zamanlara Esenler de futbol kosturan ve futbolcu olan simdilerde ise antrenör olan Ramiz Sen çalistirdigi Topkapi spor futbol takimini bulundugu grupta sampiyon yapti.
Topkapi spor Kulübünü sampiyonluk basarisina götüren hocasi bir dönemde Esenler spora sampiyonluklar yasatan, Esenlerin eski futbolcusu ve Esenler’in çocugu Ramiz Sen, yasanan sampiyonluk sürecini gazetemize açiklama yaparak bulundu.

“kazandigimiz bu sampiyonlugu taraftara armagan ediyorum”

Ramiz Sen kazanilan sampiyonlugu taraftara ithaf ederek Yagmur çamur demeden her maçimiza gelip destek olan taraftarlarimiza tesekkür ediyorum diyerek konusmasina basladi. Sen “ ve kazandigimiz bu sampiyonlugu onlara armagan ediyorum, camiamiza HAYIR’LI olmasini diliyorum dedi.

“Ben iddiali birisiyim, hedefim ve önceligim kabullendigim iste basarili olmaktir”
Sen,“Süper Amatör Lig yolunda çok zorlu müsabakalar oynayarak sezonu mutlu bitirmeyi basardik. Basarimizda yanimizda olan ve bizleri yalniz birakmayan taraftarlarimiza, hocalarimiza, yönetim kurulu üyelerimizi ve sahada emek veren, ter döken futbolcu kardeslerimizi çok tesekkürler ederim. Süper Amatör Lige çikma yolunda, kazanilan basari, futbolcular, teknik heyet ve taraftarlarin sampiyonluga inanmasi ve bizlere güvenerek, yagmur çamur demeden her maçimiza gelip destek olmalari sonucunda gelmistir. Sunu söylemek istiyorum, biz basardik basarimizin siri birlik ve beraberligimizdir.”
  
Her maçi kazanmak için sahaya çikmamiz gerektigini bilinçaltima yerlestirerek ise soyundum.

Sen “Ben iddiali birisiyim, hedefim ve önceligim kabullendigim iste basarili olmaktir. Zor sartlarda zor bir görevi kabullendim. Sezona baslarken yönetimin benden istegi takimin kümede kalmasiydi. Ben transferleri yaparken sampiyonluk için gizli hesaplar yaptim sezon basi çalismalarimizi da buna göre planladim. Denk gruba düstük, ama denk olmasi kadar Zor bir grupta oldugumuzu biliyorduk, her maçin zor oldugu, ama her maçi kazanmak için sahaya çikmamiz gerektigini bilinçaltima yerlestirerek ise soyundum. Herkesin birbirini yendigi bir sezon yasadik, bu bizim için iyi bir avantaj oldu böylece son haftaya girilirken sampiyonlugu garantiledik bundan dolayi emegi geçen bütün futbolculara yardimci Hocam Hicabi Karaman’a ve her daim arkamizda duran Yönetim kuruluna çok tesekkür ederim. Ayriyeten yagmur çamur demeden her maçimiza gelip destek olan taraftarlarimiza tesekkür ediyorum ve kazandigimiz bu sampiyonlugun camiamiza HAYIR’LI olmasini diliyorum” dedi.

1 Amatör Küme 7.Grup Sampiyonluguna çikan Topkapi spor bu basarisini sesiz sedasiz kutladi.



  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı