Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Trabzon Dernekleri Federasyonun Yeni Baskani Satiroglu

Trabzon Dernekleri Federasyonun Yeni Baskani Satiroglu

Ismail Satiroglu toplam 373 delegenin 234. oyunu alarak, Trabzon Dernekleri Federasyonun yeni baskani oldu.

Trabzon Dernekleri Federasyonun Yeni Baskani Satiroglu

Haber: Senol Özyurt

Ismail Satiroglu toplam 373 delegenin 234. oyunu alarak, Trabzon Dernekleri Federasyonun yeni baskani oldu.

Istanbul’da yaptigi basarili çalismalari ile ismini siklikla duydugumuz Trabzon Dernekleri Federasyonu bugün Ilk defa 612 delegesi oldugu tescillenerek 5. Olagan genel kurulunu gerçeklestirildi.

Genel Kurula ilgi yogundu. Program kur’an-i kerim tilaveti ile basladiktan sonra açilis ve yoklamalar yapildi. Ardindan divan heyeti tek listeyle olusturuldu. Daha sonra saygi durusu ve istiklal marsi ile protokol konusmalari yapildi.

Açilis konusmasini yapan mevcut baskan Mustafa Demir kürsüdeki hakkinda basinda ve yönetim kurulu üyeleri tarafindan elestirilmesine bir anlam veremedigini ve kendisine haksizlik yapildigini vurgu yapti. Kisa süren konusmasinda baskan yardimcisi ayni zamanda Yönetim Kurulu üyesi olan Ismail Hakki Satiroglu ‘nu adayi oldugunu ve destekledigi açikladi. Genel Kurul sonrasinda ise hakkini helal ettigini ve delegelerden helallik isteyerek göreve yeni seçilen yönetime basarilar dileklerini ileterek konusmasini sonlandirdi.

TDF genel kurulunda son olarak iki aday karsi karsiya geldi. Sami Kiliç ve Ismail Satiroglu dostluk içerisinde bir seçim gerçeklestirildi. Genel Kurula katilim oldukça yogundu. Seçime Katilan Delege Sayisi 379 olurken kullanilan oy sayisi ise 373 olarak belirlendi. Ilk sandiklarda çekismeli geçen seçim sonrasinda Ismail Satiroglu’nun galibiyeti ile son buldu. Sonuçlara göre Ismail Satiroglu’nun sari listesi 234 oy alirken Sami Kiliç’in beyaz listesi ise 139 oyda kaldi.

Ismail Satiroglu seçimi açik ara farkla kazanmasinin ardindan tesekkür konusmasi yapti. Satiroglu “Trabzon isminin ne kadara büyük ve güçlü oldugunun unutulmamali. Istanbul gibi bir metropol sehirde elimizden geldigi kadar hemserilerimizi ve Trabzon’u ayakta tutmaya çalisacagiz” dedi.

Satiroglu eski baskan Mustafa Demir ’ide unutmadi. Trabzon Dernekler Federasyonu Mustafa Demir’e çok sey borçlu diyerek Satiroglu “seçime katilmadi ama biz onu asla birakmayacagiz sürekli bizimle olacak ve basarilarimiz katlandikça devam edecek buradan herkese tesekkür ediyorum.”

Ismail Satiroglu Tesekkür konusmasi sonrasinda yeni yönetim kurulu ve delegelere bir iftar programi ile bu genel kurulu taçlandiracagini söyleyerek birlik beraberlik mesaji vererek genel kurula tesekkür etti.

 Delegesi bulundugum Gaziosmanpasa Trabzonlular Dernegi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi olarak yeni baskan Ismail Satiroglu’na ve Yönetimine Basarilar Dileriz.



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu