Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Trabzon Gerçekten Bir Futbol Sehri Karadeniz’de TEHLIKELI Kasirga!

Trabzon Gerçekten Bir Futbol Sehri Karadeniz’de TEHLIKELI Kasirga!

Trabzon Spor’da TROPIK Firtina’da Köpek Baliklari Ile Mücadele Etmek!

Trabzon Spor taraftarlarini yakindan ilgilendiren 2018 / 2019 sezonu ilk yari basari hikâyesinin en büyük aktörleri süphesiz Baskan Sn. Ahmet Agaoglu ile Teknik Direktörü Sn. Ünal Karaman’dir.

Trabzon Spor’da daha önce meydana gelmis basarisizliklar teknik direktörlerin istifalari sonrasindaki gelismelerde Trabzon Spor kongre delegeleri, Trabzon Sivil Toplum Kuruluslari ile Trabzon Spor taraftarlari yönetime açik destek verip baskanin arkasinda durulurdu. Karadeniz üzerinden gelen firtina etkisi Istanbul, Ankara ,Izmir gibi büyük sehirlerde ülkemizin diger sehirlerin de bulunan taraftar topluluklari tepkilerini sosyal medya üzerinden sürekli dozunu ve siddetini artirarak devam etmesiyle daha hizli, daha fazla yayilarak ve daha büyük tehlike arz edecek sekilde Karadeniz kasirgasina dönüsmesi yeni hoca yeni düzen yeni futbolcu transferleri ile Trabzon Spor takiminin ikinci yarida sergilenecek olan futbol müsabakalarinda alinacak basarisiz sonuçlar ile puan kaybetme korkusu endiselerimizi sürekli artirmaktadir.

Trabzon Spor üzerinde kopan Firtina’nin olusumu, gelisimi ile Karadeniz’de yakin gelecekte kopacak olan kasirga öncesi gelismeleri yakindan takip edilmekte olup, yönetim ve teknik direktörün ikinci yarida yollarin ayrilmasi karari sonrasi simseklerin Baskan Sn. Ahmet Agaoglu yönetimi üzerine yöneltilecegi siddetini ve etkileyecegi alan konusunda gerekli tedbirlerin alinarak Baskan Sayin Ahmet Agaoglu tarafindan Trabzon Spor taraftarlari ile kamuoyuna gelismeler hakkinda herkesin anlayabilecegi bir dilde basin açiklamasi yapmasi ve taraftarlara sagduyu çagrisi yapilmali. 



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli