Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Trabzon 2018 Zeytin Dali Bulusmasi!

Trabzon 2018 Zeytin Dali Bulusmasi!

Istanbul Trabzon Federasyonu ( ITF ) Yönetim Kurulu Baskani Sn. Dursun Çaglayan ile Yönetim Kurulu Üyelerinin davet eden Gaziosmanpasa Trabzonlular Dernegi Yönetim Kurulu Baskani ayni zamanda da Istanbul Dernekler Federasyonu (TDF) Yönetim Kurulu Üyesi

Trabzon 2018 Zeytin Dali Bulusmasi!

Haber Senol Özyurt

Istanbul Trabzon Federasyonu ( ITF ) Yönetim Kurulu Baskani Sn. Dursun Çaglayan ile Yönetim Kurulu Üyelerinin davet eden  Gaziosmanpasa Trabzonlular Dernegi Yönetim Kurulu Baskani ayni zamanda da Istanbul Dernekler Federasyonu (TDF) Yönetim Kurulu Üyesi  Sn. Ismail Topel Trabzon Federasyonlari’nin 10 yildir yapamadigini yaparak Gaziosmanpasa Belediyesi Ile Gaziosmanpasa Trabzonlular Derneginin 10 Haziran 2018 pazar günü ortaklasa düzenledigi iftar programinda  Içisleri Bakani Sn. Süleyman Soylu , Ilçe Kaymakami Sayin Oktay Çagatay ,Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta,Belediye Baskan Yardimcisi Sn. Ahmet Berber ve Ak Parti Ilçe Baskani Sn. Serkan Acar Ile Diger Dernek  ve  STK Baskanlari ile üyelerinin yani sira da 1250 davetlinin katilim sagladigi muhtesem geçen iftarda programinda Trabzon Dernekler Federasyonu yeni Baskani Sn. Ismail Hakki Satiroglu Ile yönetim kurulu üyelerini bir araya getirmeyi basaran Sn. Ismail Topel oldu.

 TDF ’nin Yeni Baskani Ismail Hakki Satiroglu Oldu !

 Güzel gelismelerin üst üste gelmeye devam ederek ITF ile TDF arasinda ilk buzlarin erimesine neden olan atesin fitilini atesleyen Gaziosmanpasa Trabzonlular Dernegi Baskani Sn. Ismail Topel oldu. Program boyunca Federasyon ve Dernek Yöneticileri arasinda güzel sohbetler muhabbetler kurulmasina vesile olmustur. Bunun üzerine Gaziosmanpasa Trabzonlular Dernegi Kurucu Baskanlarindan olan gençlik yillarindan günümüze Gaziosmanpasa da Yasayan Özel Safak Hastanesi ile Özel Safak Okullari ile büyük yatirimlar yaparak binlerce Gaziosmanpasaliya is imkâni sunan, ayni zamanda Mayis ayinda yapilan Trabzon Dernekler Federasyonu Olagan Seçimli Genel Kurulunda 612 delegesi bulunan 373 katilan delegenin 234 oyunu sari liste ile alarak TDF ‘nin yeni yönetim kurulu baskani Ismail Hakki Satiroglu oldu.

 

Trabzonlu Iki Basarili Is Adami ve Trabzon’un Iki Istanbul Federasyonu Baskani!

 Trabzon’un Istanbul da Ki en büyük iki federasyon bir araya gelmesi için her yil düzenli olarak Trabzon Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu tarafindan organize edilen ramazan iftar programina Mayis ayinda yapilan genel kurulda görevi eski Baskan Mustafa Demirden devir alarak yeni yönetim kurulu olusturarak göreve hizli baslayan Özel Gaziosmanpasa safak hastaneleri ile Özel safak Okullari Yönetim Kurulu Baskani Sayin Ismail Hakki Satiroglu 10 yildir yapilamayan ve kardeslik beraberlik duygusunu canlandirmasi bakimindan özlenen ve bir ilk olan Trabzon’un onuruna yakisacak sekilde Istanbul Trabzon Federasyonu Yönetim Kurulu baskani Sn. Dursun Çaglayan ve yönetimini bu anlamli geceye davet etmesi Türkiye Geneli ile Istabul ve Karadeniz Camiasinda takdirle karsilanmistir.

 

Trabzon Uluslar Arasi Film Festivali Tarihe Bir Sayfa Açmistir.

Istanbul Trabzon Federasyonu Baskani Sn. Dursun Çaglayan ve Yönetim kurulu Geçen yil Trabzon un Ilk Film festivali Galasinin Istanbul ayagini Grant Cevahir Otelde muhtesem bir yemekli tanim galasi ve Trabzon ayaginda muhtesem bir açilis yemekli galasi ile bir ilki Trabzon’da 16-26 Agustos tarihleri arasinda Spor ve Gençlik  Temasi ile ilk kez düzenlenmis olan Trabzon Uluslararasi Film Festivali’nin tanitimi yapilmasi ile birlikte  dünya sinemasindan seçkin konuklarla ulusal sinemanin üreticilerinin ayni ortamda bir araya getirerek  festival, ortak üretimler gelistirilmesine katki saglamasi  hedeflenmis olup konuyla ilgili düzenlenen iftar yemegine Anadolu Egitim Kültür ve Irfan Dernegi Baskani Asim Aykan, Istanbul Trabzon Federasyonu Baskani Dursun Çaglayan, Festival Denetleme Kurulu Baskani Orhan Cihan, Festival Direktörü Ruhi Semiz, Festival Genel Koordinatörü Ilhan Kantoglu ve davetlilerin katilimlari ile gerçeklestiren ve ne olursa olsun dogup büyüdügüm  topraklar olan  Trabzon ve Trabzon Spor a nasil bir katki saglarim diye düsünen TDF.Trabzon Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Baskani Sn. Ismail Hakki Satiroglu’nun daveti üzerine  Trabzon’dan bu yil 2 ’incisi düzenlenecek olan Uluslararasi Film Festivali çalismalarina ara vererek özel olarak Istanbul’a uçakla gelen  ITF.Istanbul Trabzon Federasyonu Baskani Sn. Dursun Çaglayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ile katilim saglamasiyla gerçeklesen iftar programi ramazan ayinin flas gelismesi olarak  hafizlarda yer bulmustur.



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false