Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Trafik tartismasinda çevredekilerin tepkisi sert oldu

Trafik tartismasinda çevredekilerin tepkisi sert oldu

Önce taksiciyi sonra ayirmaya çalisan kadini darp eden kisiye çevredekilerin tepkisi sert oldu

Haber/Hasan Korkmaz

Bayrampasa'da bindigi taksinin soförüne yumruklarla saldiran kisi, ayirmaya çalisan yanindaki kadini da darp etti. Bunu gören çevredeki gençler müdahale ederek adami dövdü. O anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Olay, önceki gün saat 15.00 siralarinda Bayrampasa Tasköprü duraginda meydana geldi. Iddiaya göre, taksi soförü ve takside bulunan yolcular arasinda ilerlemeyen trafik nedeniyle tartisma yasandi. Taksinin durmasinin ardindan araçtan inen erkek yolcu, soför kapisina yönelerek taksiciyi darp etmeye basladi. Bu sirada erkek yolcunun yaninda bulunan ve esi oldugu iddia edilen kadin yolcu da araçtan indi. Taksiciyi darp eden kisi, ayirmaya çalistigi için esi oldugu belirtilen kadini da darp etti. Bunun üzerine çevredeki gençler olaya müdahale ederek, öfkeli kisiyi dövdü.


"OLAYDA SUÇLU ERKEK YOLCUYDU"

O anlar güvenlik kameralari tarafindan kaydedilirken olaya taniklik eden vatandaslar ise yasananlari anlatti.

Esnaf Ridvan Zengin, "Olay bir trafik tartismasindan meydana geldi. Takside bulunan erkek yolcu hizlica taksiciye saldirmaya basladi. Erkek yolcu taksiciye bir sürü hakaret etti. Tam bu esnada takside bulunan kadin yolcu araya girdi. Sanirim kadin yolcu erkek yolcunun esiydi. Kadin yolcuyu arada darp etti. Oradan geçen vatandaslar araya girdi. Erkek yolcu vatandaslara da hakaretler etmeye basladi. Vatandaslarda erkek yolcuyu darp etti. Olayda suçlu erkek yolcuydu. Esini yerden yere vurdu. Vatandaslar olaya müdahale edince taksici korkudan hemen gitti. Kadin yolcu ise sinir krizi geçirdi" dedi.

Esnaf Zeynep Korkmaz ise, "Bir çift taksideydi. Erkek yoldu taksiden inip taksiciyi dövdü. Sonra kendi esini itmeye basladi. Kadin yere düsünce sinir krizi geçirmeye basladi. Tam o esnada buradan gençler geçiyordu. Onlar da adami dövdü. Biz de gidip kadini sakinlestirmeye çalistik. Adamin biraz sinirlerine hakim olmasi lazimdi" diye konustu.



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false