Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Türkiye`nin en büyük özel hastanesi eleman ariyor

Türkiye`nin en büyük özel hastanesi eleman ariyor

Türkiye`nin yatak kapasitesi itibariyle en büyük özel hastanesi olan Medipol Üniversite Hastanesi Bagcilar`da hasta kabulüne basladi.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Türkiye’nin en büyük özel hastanesi eleman ariyor

Türkiye’nin yatak kapasitesi itibariyle en büyük özel hastanesi olan Medipol Üniversite Hastanesi Bagcilar’da hasta kabulüne basladi. “Lise mezunu olan herkese burada is alani var” diyen Bashekim Prof. Dr. O. Gazi Yigitbasi, hekimden, veri girisi yapacak elemana kadar çok sayida personel alacaklarini söyledi.

Yatak kapasitesi itibariyle Türkiye’nin en büyük özel hastanesi olan Medipol Üniversite Hastanesi Bagcilar’da hasta kabulüne basladi. Bagcilar Belediyesi faaliyet bültenine konusan Hastane Bashekimi Prof. Dr. Orhan Gazi Yigitbasi, 450 kisinin istihdam edildigini, toplam istihdamin ise bin 500 kisi olacagini söyledi. “Her bransta personel aliyoruz” diyen Yigitbasi, “Mesela hekim aliyoruz, hemsire aliyoruz. Yardimci saglik personeli, teknisyen aliyoruz. Hasta hizmetlerinde, hasta kabul veri girisi yapacak elemanlar aliyoruz. Hostes, hasta danismani dedigimiz personel aliyoruz. Lise mezunu olan herkese burada is alani var” dedi.

Hastanenin 60 farkli bransta hizmet verdigini ifade eden Yigitbasi, buraya gelen bir hastanin baska bir hastaneye sevk edilmeyecegini söyledi. Günlük olarak 5 bin hasta kapasitesine ulasmayi hedeflediklerini ifade eden Yigitbasi, hastanenin 470 yatak kapasitesi ile Balkanlar ve Ortadogu’daki en büyük özel hastane oldugunu vurguladi. “Gerçekten bu evsafta hastane bu bölgede yok” diyen Yigitbasi, “Bu bölge derken, Ortadogu’yu, Türki cumhuriyetleri, Balkanlari da kastediyorum. Bu bölgelerde özellikle onkolojide, diste, organ naklinde hizmet verebilecek hastaneler yok. O açidan çok iddialiyiz. Hastanemizin yüzde 30 kapasitesinin bu bölgelerden gelecek hastalara hizmet vermesini bekliyoruz” diye konustu.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı