Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Turna; Ütebay`i Uyardi!

Turna; Ütebay`i Uyardi!

Ilçe Baskani Ütebay sosyal medyadan nara atmaya devam ediyor?

Turna; Ütebay’i Uyardi!

Ilçe Baskani Ütebay sosyal medyadan nara atmaya devam ediyor…


Eski ilçe baskani ve kurultay delegesi Cafer Turna sert sözlerle ilçe baskani Ütebay’i uyardi; “Partinin genel baskani var sizde ilçe baskanisiniz. Bu paylasimlarla bulundugunuz Yer uyusmuyor” diye uyarida bulundu.

Partiden ayrilanlara veya partisine oy vermeyenlere sosyal medya hesabindan alinti siirlerle Ütebay gönderme yapmaya devam ediyor.Esenler kamuoyunu gerekli açiklamalari basin yoluyla yapamadigini Ütebay sosyal medyayi kullanarak sesleniyor.Sosyal medyadaki takipçileri Ütebay’in gaflarini hatalarini ve eksiklikleri tepki vererek dile getirince hemen gel ilçede görüselim diyor.Ütebay, acaba sözünü veya ikna edemedigini partiliyi nasil davranacagi ilçede merak konusu.

Yasanan son paylasiminda Ütebay’a cevap eski ilçe baskani ve kurultay delegesi Cafer Turna’dan geldi.
 
Yillarca CHP’nin politikalarini savunanlara, Bülent Ecevit’in siirinden alinti yaparak kaçan köstebekler, fareler telasli karincalar benzetmesiyle hakaret yapan ilçe baskanina CHP’lilerden büyük tepki geldi. Sosyal medya hesabindan yaptigi çagrisimla genel baskan degisikligine taraf olan Ütebay, bazi nedenlerden dolayi partiden ya kendi istegi ile yada partinin organlarinca gönderilenlere hakaret içeren sözler saffetti.  
 
Ütebay’a eski ilçe baskani, kongre delegesi
 Cafer Turna “Bu partide ne kaçan köstebek (fareler) nede telasli karincalar. Insanlari tercihlerinde dolayi köstebek nede karinca gibi tanimlayamazsiniz. Partinin genel baskani var sizde ilçe baskanisiniz. Bu paylasimlarla bulundugunuz Yer uyusmuyor” diye uyarida bulundu.
  
Bülent Ütebay “Yakismayan ne sayin Cafer turna eski genel baskanimiz bülent Ecevit in siiri ile Cumhurbaskani adayimizin fotografi ... hosunuza gitmeyen birsey varsa arayin konusalim buradan tartisma açmak sizin gibi deneyimli bir siyasetçiye yakismiyor” seklinde cevap verdi

 



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli