Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ünal ?Bana Postacilik, Ispiyonculuk Yapan Dernek Sevmiyorum?

Ünal ?Bana Postacilik, Ispiyonculuk Yapan Dernek Sevmiyorum?

Gazetemize önemli açiklamalarda bulunan Esenler Kaymakami Yüksel Ünal SKT`lari sert sözlerle elestirdi.

 Ünal “Bana Postacilik, Ispiyonculuk Yapan Dernek Sevmiyorum”

 

Gazetemize önemli açiklamalarda bulunan Esenler Kaymakami Yüksel Ünal SKT’lari sert sözlerle elestirdi.

 

Serkan Basut’un sorularini yanitlayan Ünal ben bana gelip ispiyonculuk yapan postacilik yapan çevreye iyi gözükmek için plaket dagitan dernek baskanlarini sevmiyorum diye konustu.

 

Ünal STK’lari açik açik elestirdigini belirterek STK’larin isi lüzumsuz yere plaket dagitarak zaman harcamak degildir diyerek söyle konustu. “Esenlerdeki STK’lari ayirmak lazim tabi ki 600 tane STK var çogu aktif degil her bir kurumu ayri kendi içinde degerlendirmek lazim. Gelip bana postacilik yapan dernekleri degil ispiyonculuk yapan, tombala oynatan, kanarya besleyen, postacilik yapan, bol bol plaket veren bir faydasi olmayan SKT’lari sevmiyorum. Bilgilendirme toplantisi yapan, bizim üzerimizden yük alan bir emrin var mi, yapacagimiz bir sey var mi diyen STK’lari severim aslinda STK da budur zaten.

 Bazi STK’lar geliyor seçim zamani baskan seçilecek meclis üyesi seçilecek dernek baskani çevreye iyi gözükecek diye bol bol plaket dagitip duruyor zamanimiza yazik bunlara plaketler gösteriler sunlar bunlar iki konusma tamam millet konusmaya doymus artik. Bunu yapacaginiza çagirin ünlü bir türkücüyü derneksen hadi bakayim. Ya da gel deki kaymakam bey uyusturucuyla ilgili bir liste istiyorum Kayseri de hiç bir tane uyusturucu kullanmaz hepsiyle ugrasacagim isim listesini vereyim ulassin. Biri gelsin desin ki ben aile siddet ile alakali seminer yapmak istiyorum bunlari yapmak gerekir insanlari bilgilendirmek gerekir. Içisleri bakanligi hibe verdi Istanbul kalkinma ajansi hibe verdi. Projenizi getirin hibe verelim diye bütün millete gidin oraya dedim bir Allah’in kulu gitmedi bir tane dernek proje üretemedi. Elestiriyorum açik söylüyorum.  Hazir nimet veriliyor ben bir iki proje yapip verdim benim projelerim takip ediliyor diye konustu. 



  • Pazartesi 18.8 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Salı 18.1 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.4 ° / 11.4 ° false