Bugün, 5 Ekim 2024 Cumartesi

Ünal yine gündemi oldu

Ünal yine gündemi oldu

Eski Esenler Kaymakami Yüksel Ünal birkez daha yardim skandali ile yerel ve ulusal gazetelerin gündemine geldi. Görev yaptigi dönem de Esenler de?Aile hekimleri Fethullahçi Terör Örgütü ile ilgili beyan formu? adiyla 5 soruluk formlar göndermesi ile ülke

 Ünal yine gündemi oldu

Eski Esenler Kaymakami Ünal Tarsus’ta Ulusal Basinin Gündemi Oldu

Eski Esenler Kaymakami Yüksel Ünal birkez daha yardim skandali ile yerel ve ulusal gazetelerin gündemine geldi. Görev yaptigi dönem de Esenler  de“Aile hekimleri Fethullahçi Terör Örgütü ile ilgili beyan formu” adiyla 5 soruluk formlar göndermesi ile ülke gündemine gelmisti.

Bu kezde Cumhuriyet Gazetesinin verdigi habere göre;

“ Yardim rezilligi...

Kaymakam fotograflari servis etti, yerel medya attigi baslikla tüy dikti

Mersin Tarsus Kaymakami Yüksel Ünal, yardim ettigi yoksul insanlarin fotograflarini basina servis etti.

Yerel medya "Tarsus Kaymakami devletin sevkatli kollarini yine uzatti" basligini kullandi.

Mersin Tarsus Kaymakami Yüksel Ünal, devlet imkanlari ile yardim ettigi  yoksul insanlarin fotograflarini basina servis etti. Skandal bununla da sinirli kalmadi. Yerel medya kaymakamligin servis ettigi fotograflari  "Tarsus Kaymakami devletin sevkatli kollarini yine uzatti" basligi ile kullandi.

Kaymakam Ünal yardim yapilan çocuklarinda bulundugu yurttaslarin fotograflarini da servis etti.  Yerel gazetelerin de “Tarsus kaymakami Yüksel Ünal, devletin sefkatli kollarini yine uzatti” basligiyla fotograflari kapatmadan basmasi skandali katladi.”



  • Cumartesi 27.6 ° / 21.2 ° Güneşli
  • Pazar 26.8 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 19.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı