Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

ÜNLÜ OYUNCU YOGUN BAKIMDA

ÜNLÜ OYUNCU YOGUN BAKIMDA

Tiyatro ve sinemada `kötü adam` karakteriyle ün yapan oyuncu Süheyl Egriboz, yogun bakima alindi. Egriboz`un beyne giden her iki damarinda tikaniklik oldugu ve kismi felç geçirdigi ögrenildi.

Oyuncu Süheyl Egriboz, Aksaray`daki evinde geçirdigi rahatsizligin ardindan kaldirildigi Samatya Istanbul Egitim ve Arastirma Hastanesi`nde yogun bakima alindi. Beyninin sol kisminda kismi felç olan sanatçinin tedavisi sürerken, yakinlari ve meslektaslari hastaneye akin etti. Egriboz`un evde otururken bir anda rahatsizlandigini belirten oglu Yasar Egriboz, `Damar tikanikligi ile ilgili bir sikayeti üzerine acile getirdik. Buradan yogun bakima götürdüler. Sag tarafinda kismen bir felç durumu var. Sol tarafa da geçme durumu varmis. Doktoru ile görüstük, `iyi bir sey de diyemem kötü bir sey de diyemem` dedi. Iyi olmasini diliyoruz ve bekliyoruz. Daha önceden herhangi bir rahatsizligi yoktu` dedi. 
 
Haberi alir almaz hastaneye gelen oyuncu Cengiz Güçlü de, `Süheyl agabey çocuklugumdan beri tanidigim, babamin dostu ve arkadasidir. Ben oyuncu olarak her seyi ondan ögrendim. Aksam 21.30 gibi hastaneye geldik. Sol tarafinda felç ve beyinde iki taraftan damar tikanikligi oldugunu ögrendim. Durumunun çok iyi oldugu söylenemiyor. Nefes almakta sikinti çekebilir. Zaman zaman bir takim problemler olabilir diye söylediler. Dilerim Kültür ve Turizm Bakanimiz en azindan moral olarak yaninda olursa çok seviniriz` diye konustu. 
 
Egriboz`un bilinen bir rahatsizliginin olup olmadigi sorusu üzerine Güçlü, `Ayak damari degisti, anjiyo oldu. Onun disinda bir seyi yok. Süheyl agabey 86 yasinda. Vaziyeti de çok iyiydi. Hatta dün aksam 16.00 civarinda beraber oturup sohbet ettik, kahve içtik. Sadece eve gittiginde yemegini yedikten sonra televizyon kumandasini almis, kumandayla beraber yere egilmis ve öylece kalmis. Oglu Yasar agabey yanindaydi, esi de fark etmis ve buraya getirmisler. Esi Süheyl agabey ile hastanede görüstü. Konusmasinda biraz sikinti var. Durumu ögrenen arkadaslar arayip soruyor. Filmlerde kötü adami oynasa da çok iyi bir insan oldugu için çok arayip sorani var. Duyan arkadaslar da yaninda olabilirse çok seviniriz` dedi. 


 
aksam 
 



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli