Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

URHAN ?Esenler`i gardiyan degil, garson devlet anlayisiyla yönetecegiz?

URHAN ?Esenler`i gardiyan degil, garson devlet anlayisiyla yönetecegiz?

SP Esenler Belediye Baskan Adayi Erol Urhan ? Esenler`i gardiyan degil, garson devlet anlayisiyla yönetmeye talip olacagiz ?

Haber Merkezi/Gazete Esenler

URHAN ”Esenler’i gardiyan degil, garson devlet anlayisiyla yönetecegiz”

SP Esenler Belediye Baskan Adayi Erol Urhan “ Esenler’i gardiyan degil, garson devlet anlayisiyla yönetmeye talip olacagiz “ 

Saadet Partisi Esenler Ilçe Binasi’n da Saadet partisi Esenler ilçe baskanligi 2014 yerel seçimlerde ki Belediye Baskan Adayini Esenler kamuoyuna sinevizyon esliginde tanitti.

Programa SP Istanbul Il Baskani Selman Esmerer, Bursa Il Baskani Selim Sait Terzioglu, Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, Il Yönetici Erol Urhan, Eski Belediye Baskan Adayi Ibrahim Bitis, Belediye Meclis Üyesi Fevzi Basoglu, SP Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, ESDEF Baskani Süleyman Kahveci, Mahalle Muhtarlari, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve yerel basin mensuplari ile birlikte çok sayida partili katildi.

Programin açilis konusmasini SP Esenler Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya yapti. Esenler’in sov, reklam ve içi bos sözlere dayali taahhütlerle yönetildigini belirten Yalçinkaya sözlerine su sekilde devam etti;

“Esenler’i 2014 Mart’indan sonra Milli Görüs kadrolarinin o inançli çalismalari ile hep beraber yönetecegiz. Esenler’i sova, reklama ve içi bos sözlere dayali taahhütlerle degil, gece gündüz sizlerle birlikte yapacagimiz çalismalarla yönetecegiz. Tabi sadece söylediklerimizi degil, söylemedigimiz ama yapilmasi gerekenleri de yapacagiz.

Bu yaptiklarimizi da kesinlikle projeler bittikten sonra ilan edecegiz. Onun için sözü fala uzatmadan Esenler halkini mutlu edecek olan Esenler Belediye Baskan adayimiz Erol Urhan’dir. Tabi biz SP olarak Belediye Baskan Adayimizi seçerken bir ilk olarak sadece partililerimize degil, sivil toplum kuruluslarina dahi söz hakki verdik. Yani sivil bir temayül yoklamasiyla adayimizi seçtik”



Urhan: Muhtesem Esenler’i birlikte olusturacagiz

SP Esenler Belediye Baskan Adayi Erol Urhan ise Esenler’i gardiyan degil, garson devlet anlayisiyla yönetmeye talip olduklarini belirterek, söyle konustu;

“Esenler’de aday belirleme sürecini hep birlikte yasadik. Bütün sivil toplum kuruluslarimizin, muhtarlarimizin, kanaat önderlerimizin ve teskilat mensuplarimizin önerileri alindiktan sonra benim Belediye Baskan adayligima karar verildi. Ben bu vesile ile öncelikle sahsima gösterilen teveccühe ve görevlendirmeye tesekkür ediyorum. Bu yüce görevi bana nasip eden rabbime sükrediyorum. Suan talep eden degil, talep edilen olmanin sevincini ve onurunu yasiyorum. Insallah yasanabilir bir Esenler’i birlikte insa edecegiz.

Milli Görüs Belediyeciligi reklama para harcamamaktir. Bizler plansizliginda bir maliyet oldugunu iyi bildigimiz için her zaman plan ve programli hareket ederiz. Suan Milli Görüsün kötü kopyalari kapilari herkese ardina kadar açtik diyorlar. Biz sadece kapilari degil, tüm gönüllerimizi halkimiza açacagiz. Birçok belediyede suan Milli Görüs Belediyeciligi yerine rant belediyeciligi hakim. Insallah Esenler’de belediyeyi kazanirsak ve ben kazanacagimiza da sonuna kadar inaniyorum. Iste o zaman Esenler’de gardiyan yönetimden, garson yönetime dönecegiz.

Üzülerek ifade ediyorum son 10 yilda AKP’nin uygulamis oldugu yönetim anlayisi nedeniyle Esenler Belediyesi’nin israf ve partizanca uygulamalarla büyük borç batagina sürükledigini görmekteyiz. Herkesin daha rahat anlamasi için eski rakamlarla ifade ediyorum; 2012 yilindaki 142 trilyonluk bütçenin yaklasik 73 trilyonu borçtur.

Bu borcun yaklasik 7 trilyonu reklam giderlerine harcanmistir. Hiç kimse unutmasin ki, belediyeler sirket, Belediye Baskanlari patron, halkta müsteri degildir. Bizde belediyeyi kazandigimizda 1. Yil toparlanma yili, 2. Yil hamle yili, 3. Yil hizmette kalite yili, 4. Yil vatandasta memnuniyet yili ve 5 yil ise muhtesem Esenler yili olacak. Iste söyledigim gibi bu 5 yil içerisinde muhtesem Esenler’i birlikte olusturacagiz”
 
Terzioglu: Esenler için hayirli olsun

Programa katilan Saadet Partisi Bursa Il Baskani Selim Sait Terzioglu da, “Baskan adayimizi açikladik Allah Esenler için hayirli ugurlu etsin. Ben genel merkezimizin görevlisi olarak buradayim. Esenler Teskilatimizin eksigi var mi, fazlasi var mi, diye geldim. Ama gördüm ki, Esenler isi bitirmis ve yönetimi tamam, mahalleleri tamam, Belediye Baskan adayi da tamam. Allah hayirli etsin diyorum. Insallah bu seçim Esenler’i de alacigiz” dedi.

Esmerer: Adayimiz Esenler için bir sans

Programda son konusmayi Saadet Partisi Istanbul Il Baskani Selman Esmerer yapti. Erol Urhan’in Esenler için bir sans oldugunu belirten Esmerer sözlerine su sekilde devam etti;

“SP olarak bugün Esenler Belediye Baskanimizi açikladik. Benimde Il Yönetiminde beraber çalistigim Erol Urhan kardesimiz dürüst, imanli, çaliskan ve gerçekten gönlünü bu halka açmis bir insadir. Sivil toplum örgütlerinde kendisini ispat etmis çok degerli bir kardesimizdir. Ve kendisi Esenler için bir sanstir.

A4 ve A6’ya biniyorlar

Maalesef artik Türkiye’de siyaset, milletvekili olmak, Belediye Baskani olmak, meclis üyesi olmak, ihale almak, köseyi dönmek, yakin akrabalarina köseyi döndürtmek ve ise almak gibi ideallerle yapiliyor. Insanlarin dünyevi beklentileri her seyin önüne geçmis durumdadir.  Ama Milli Görüs ve Saadet Partisi bu isi Allah rizasi için yapiyor. Biraz önce Belediye Baskan adayimizin da açikladigi gibi belediyelerde çok büyük israflar var.

Esenler’de sadece reklama 7 trilyon verilen bir yapi var. Yine sadece Istanbul’un bir belediyesinde 1 trilyonluk araç kiralama var. Belediyeyi yönetenler A6 ve A4’ten asagiya binmiyorlar. Israfin bini bin para. Tüm Türkiye’nin belediyelerinde israf artik zirve yapmistir. Yeri geldigi zaman bizde Milli Görüsçüyüz diyorlar. Böyle Milli Görüsçülük olmaz. Çünkü Milli Görüsçülügün ilkeleri ve prensipleri var.

AKP çakma Çin malidir

Artik hiç kimse Saadet Partililer iyi güzel hos ve dürüst insanlar, çalmazlar çirpmazlar ama biz SP oy verirsek CHP gelir yalanina inanmasinlar. Biz yerel seçimlerde artik bu yalani bitirecegiz. Bu AKP Milli Görüsün çakma Çin malidir. Milli Görüsün orijinali ise Saadet Partisidir. Çünkü hiçbir zaman yan sanayi orijinalin yerini tutmaz arkadaslar”



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false