Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

Urhan ; Öztas`a hayirli olsun

Urhan ; Öztas`a hayirli olsun

Saadet Partisi Esenler Belediye Baskan Adayi Erol Urhan ve beraberindeki heyet, yeni atanan Esenler Emniyet Müdürü Erol Öztas `i makaminda ziyaret ettiler.

Urhan ; Öztas’a hayirli olsun

Saadet Partisi Esenler Belediye Baskan Adayi Erol Urhan ve beraberindeki heyet, yeni atanan Esenler Emniyet Müdürü Erol Öztas ’i makaminda ziyaret ettiler.

Ilçe Emniyet Müdürlügün de gerçeklesen ziyarete; SP Esenler Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, SP Meclis Üyesi Fevzi Basoglu, bir önceki dönem SP’li Baskan Adayi Ibrahim Bitis, Ilçe Baskan Yrd. Mustafa Kaplan ve ilçe yöneticileri Yahya Keles, Yakup Demir, Sinan Çinar hazir bulundular.

Esenler Belediye Baskan Adayi, sanayici ve yönetici Erol Urhan yerel seçimler dolayisiyla bir çok Kurumsal ziyaretler gerçeklestiriyor. Bu kapsamda, yeni atanan Esenler Ilçe Emniyet Müdürü Erol Öztas’i makaminda ziyaret eden Esenler Belediye Baskan Adayi Urhan sicak ve samimi bir ortamda geçen sohbette Esenler Emniyet Müdürü Öztas ‘a hayirli olsun temennilerini sundu.

Esenler ‘in sosyal-kültürel yapisi ve öne çikan sorunlar hakkinda görüs alisverisinin yapildigi ziyarette karsilikli is birliginin önemi vurgulandi. Esenler Belediye Baskan Adayi Erol URHAN ve beraberindeki heyet, Esenler Emniyet Müdürü Erol Öztas `a sundugu tekrar tebriklerinden sonra ayrildi.

 



  • Salı 17.5 ° / 14.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.8 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 18.1 ° / 13.8 ° Güneşli