Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

URHAN ?Reklama, israfa bulandilar ve borç bataklarina battilar?

URHAN ?Reklama, israfa bulandilar ve borç bataklarina battilar?

Saadet Partisi Esenler Gençlik Kollarinin Dörtyol Cumhuriyet Meydaninda Geleneksel Asure Programinda konusan Saadet Partisi Esenler Belediye Baskan Adayi Erol Urhan ?Reklama, israfa bulandilar ve borç bataklarina battilar? Dedi.

URHAN ”Reklama, israfa bulandilar ve borç bataklarina battilar”

Saadet Partisi Esenler Gençlik Kollarinin Dörtyol Cumhuriyet Meydaninda Geleneksel Asure Programinda konusan  Saadet Partisi Esenler Belediye Baskan Adayi Erol Urhan “Reklama, israfa bulandilar ve borç bataklarina battilar” Dedi.

Gençlik Kollarinin düzenlemis oldugu asure programina Belediye Baskan Adayi Erol Urhan, Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, Eski Belediye Baskan Adayi Ibrahim Bitis, Belediye Meclis Üyesi Fevzi Basoglu, Gençlik Kollari Baskani Hasan Asker, Anadolu Gençlik Dernegi Esenler Sube Baskani Yusuf Karagöz, Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Baskanlari Erzurum Dernek Baskani Ömer Savas ve çok sayida partili vatandas katildi.

72 Milyon 600 bin TL borcu vatandasa sikayet etti

72 Milyon 600 bin TL borcu bulunan Esenler Belediyesi’ni halka sikâyet etti. Göreve gelmeleri halinde yetimin hakkini koruyacaklarini ve Esenler Belediyesi’ni reklamdan, israftan ve ranttan kurtaracaklarini belirten Urhan, sözlerine su sekilde devam etti;

“Öncelikle talep eden degil, talep edilen bir aday olarak karsinizda bulundugumu bilmenizi isterim. Hangi siyasi görüsten olursaniz olun, hangi siyasi partiye oy veriyor olursaniz olun hepimiz bu ülkenin vatandaslariyiz. Ancak herkes sunu iyi bilmeli önümüzdeki yerel seçimlerde biz Türkiye’ye Basbakan seçmiyoruz, Meclise Milletvekili seçmiyoruz Esenler ilçemize bir yerel yönetici seçiyoruz.

Belediye Meclis Üyelerimiz 100 soru önergesinde 150’ye yakin sizler adina soru sordu 

Tüyü bitmemis yetimin hakkini koruyan, koruyacak olan, israfa ve reklama son verecek olan sekilcilikten öte gerçekten hizmetler yapacak Saadet Partisi kadrolarina desteklerinizi bekliyorum. Çünkü geçtigimiz dönem bizlere muhalefet görevi verdiniz ve bizde sizlerin sözcüsü olduk. Belediye Meclis Üyelerimiz 100 soru önergesinde 150’ye yakin sizler adina soru sordu. 

Dolayisiyla biz Milli Görüs hareketinin temsilcisi Saadet Partililer olarak sizden aldigimiz yetkiyi ve mührü hiçbir zaman sizlerin aleyhine kullanmadik. Sizden aldigimiz yetkiyi de hiçbir zaman miras olarak degil, emanet olarak bildik. Ve emanete hiyanet edilmez anlayisiyla en güzel hizmetleri yapmaya çalistik. Biz hiçbir zaman sizlere patron anlayisiyla degil, garson devlet anlayisiyla yaklastik.

Reklama, israfa bulandilar ve borç bataklarina battilar.

Ancak bizden sonra yönetime gelenler bizlerin yaratmis oldugu hizmet belediyeciligini arkadaslarina, akrabalarina ve yandaslarini destekleme adina rant belediyeciligine döndürdüler. Reklama, israfa bulandilar ve borç bataklarina battilar.

2012 yilinda gerçeklesen bütçesi 142 trilyondur. Bunun 72 trilyon 600 bin TL’si ise borç

Bakin sevgili Esenler’liler Esenler Belediyesi’nin 2012 yilinda gerçeklesen bütçesi 142 trilyondur. Bunun 72 trilyon 600 bin TL’si ise borçtur. Tamam, bir yatirimi borçla yapabilirsiniz. Bunda bir sikinti yok ama ortada çok enteresan bir sey var. Bu 72 trilyon borcun 7 trilyonu reklam giderlerine harcanmistir. Bu 5 yilda da yaklasik 35 trilyon eder. Gerçekten el insaf. Bu tüyü bitmemis yetimin 7 milyon TL’sini reklama harcadilar.

Belediye Baskanlari patron, halkta müsteri degildir

Simdi belediyeler sirket, Belediye Baskanlari patron, halkta müsteri degildir. Bizim medeniyetimizde ve bizim anlayisimizda su hizmeti yapmak demek, basa kakmak demektir. Dolayisiyla biz bu hizmeti yaptik, su hizmeti yaptik gibi basa kakarak, bunu da 7 trilyon harcayarak yapmak büyük bir israftir.

bu hizmeti yaptik diyerek yaklasik 7 milyonu reklama harcayanlar

Bakin dün bu organizasyonu yapacagimizi duyurmak için ilçenin belli noktalarina pankartlar astik. Ancak bir gecede bu afisler toplatildi. Her hafta su hizmeti yaptik, bu hizmeti yaptik diyerek yaklasik 7 milyonu reklama harcayanlar bizlerin afisine bir gün bile tahammül edemediler. Ama kendilerini tebrik ediyorum rekor zamanda hepsini topladilar ama bizlerde sizlerin destegi ile Esenler Belediyesi’ni rekor oyla alacagiz. 

Israftan, ranttan bu belediyeyi arindiracagiz

Ve bizler sizlerin destegi ile seçilince yakamizdaki rozetleri çikartacagiz ve 500 bin Esenler’liyi bir aile kabul edecegiz. Asla hiç kimseyi ayirmadan partidasa, yandasa hizmet etmeyecegiz. Yetimin hakkini koruyacagiz. Israftan, ranttan bu belediyeyi arindiracagiz. Onun için sevgili vatandaslarimiz önümüzdeki seçimlerde bu kibir siyasetini yerle bir edelim ve yeniden garson belediyecilige yol verelim diyor bu organizasyonu düzenleyen Saadet Partisi Gençlik Kollari’na tesekkür ediyorum. Dua ve desteklerinizi bekliyorum”

Urhan’in konusmasinin ardindan SP Ilçe Baskani Yalçinkaya ve beraberindeki parti yöneticileri, Saadet Partisi Esenler Ilçe Gençlik Kollari tarafindan hazirlanan asureleri vatandaslara dagittilar.

 



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu