Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Usta, engellilerle iftarda bulustu

Usta, engellilerle iftarda bulustu

CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Mustafa Usta, Esenler Ortopedik Engelliler Dernegine verdigi iftarda engellilerle bulustu.

Usta, engellilerle iftarda bulustu

CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Mustafa Usta, Esenler Ortopedik Engelliler Dernegine verdigi iftarda engellilerle bulustu.
 
Esenler Ortopedik Engelliler Derneginin önünde kurulan iftar masalarinda engelliler iftarlarini açtilar.
 
 Düzenlenen Iftar programina: Esenler Kaymakami Yüksel Ünal,  CHP il baskan yardimcisi Aksal Örüklü, ilçe baskani Bülent Ütebay, ilçe yöneticileri, kadin kolu baskani ve eski ilçe baskanlarindan Suayip Vardar’in yani sira çok sayida engeli vatandaslarla birlikte engelli aileleri ve CHP Esenler engelliler komisyonu baskani, üyeleri katildi.
 

Siyasi konusmalarin ve siyasi sov’un yapilmadigi iftarda, saygi ve hosgörü vardi. Ilçe Kaymakami Yüksel Ünal’in iftar sonrasi yaptigi konusmasinda birlik ve beraberlikten söz ederek ramazan ayinin bereket ayi ve sosyal dayanisma ayi oldugunu söyledi. Ünal, vatandaslarin fitrelerinin ve zekâtlarinin Esenlerde yasayan, yoksul ve yardima muhtaç vatandaslarimiza verilmesini talep etti ve bu konuda Kaymakamlik bünyesinde yaptiklari çalismalari maddeler halinde anlatti.
 


CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Mustafa Usta ise yaptigi açiklama da, "Ramazan paylasma ayidir. Birlik ve beraberlige en çok ihtiyaç duydugumuz bu ayda herkes üzerine düseni yapmalidir. Engelli kardeslerim ve çalisma arkadaslarimla birlikte ayni iftar sofrasini paylasmak benim için çok anlamliydi ve bu iftara katilan tüm gönül dostlarima tesekkür ederim. Her sene geleneksellestirdigim iftar programimi bu yil engellilerle birlikte yaptik. Bundan sonraki yillardaki iftarimizi da engelli kardeslerimizle birlikte yapacagiz, burada çok güzel ve duygu dolu saatler geçirdim, emegi geçen ve bizlerle lokmalarimizi bölüsen, basta Kaymakamimiza ve buraya kadar gelerek bizleri onurlandiran herkese sonsuz tesekkür ediyorum” dedi.




  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu