Usta`nin Onurlu Durusu Iftiracilari Üzdü

Usta`nin Onurlu Durusu Iftiracilari Üzdü

Esenler Belediyesinin Mart ayi belediye meclis toplantisinin 2. Birlesiminde gündemine 544 parsel oturdu. CHP Esenler ilçesi tarafindan ihraci istenen Mustafa Usta ve iki gazeteci arkadasi ile birlikte onurlu duruslarini onurla taçlandirdilar.

Usta`nin Onurlu Durusu Iftiracilari Üzdü

Esenler Belediyesinin Mart ayi belediye meclis toplantisinin 2. Birlesiminde gündemine 544 parsel oturdu. CHP Esenler ilçesi tarafindan ihraci istenen Mustafa Usta ve iki gazeteci arkadasi ile birlikte onurlu duruslarini onurla taçlandirdilar.
 
CHP’nin kursun askeri, sert muhalifi Mustafa Usta yilmadi, küsmedi mücadelesine devam etti. Kalbini kirdilar, onur cellatligi yaptilar, iftira attilar o her açiklamasinda ‘’ispat etmeyenler, yalancidir, müfteridir, serefsizdir ‘’diyerek kendisine iftira atanlara meydan okudu. Bugün belediye meclis toplantisinda kendisine iftira atan ilçe yöneticilerine, meclis üyesi arkadasina adeta sok yasatti. Usta’nin açikladigi belge, Danistay 6. Dairenin verdigi karari görünce sasirdilar, ancak iftiracilarin yüzlerinde astar olmadigindan yüzlerinin kizarmadigi kameralara yansidi.
 
Mecliste Neler Oldu, Gelismeler Nasildi?
O meshur 544 parselden dolayi disipline verilmislerdi. Imar mevzuatindan, Esenler’deki yasanmisliklardan bihaber olanlarin ahkam kesmeleri ile süreç baslamisti.  Usta’nin meclise sundugu ve gösterdigi belgeler onuru oldu, ayni belgeler iftiracilarin yüzüne tokad gibi patladi.
544 parsel mahkemelik olmustu. Ustanin bulunmadigi meclis toplantisinda iki CHP’li meclis üyesinin Usta’nin plan tadilatina itiraz ettigi dilekçenin imar komisyonundan reddedilen raporu mecliste oylanirken konulardan bihaber olan iki CHP’li meclis üyesinin de AKP’lilerle birlikte evet oyu vererek oybirligi ile reddedilmesini saglamislardi.
 
En Çok Iftiraci Havariler Üzüldü

CHP ilçe baskani ve yöneticileri  Usta’ya iftara atarak yalan yanlis beyanlarda bulundular, kumpas kurdular. CHP Istanbul il baskani, il sekreteri kurulan kumpasin önderligini yaptilar. Iki gazetecinin seçme seçilme haklarini ellerinden aldilar, o gün görevli olan il disiplin kuruluna baski uygulayarak kesin ihraçlarini istediler.
 
Usta, bos durmadi, 544 parselin üstüne gitti Danistay 6. Daire baskanligina davayi tasidi. Bugün Danistay verdigi kararda 4. idare mahkemesinin usulden verdigi yürütmeyi durdurma kararinin kaldirilmasi kararini iptal ederek 9. Idare mahkemesinin verdigi esas hakkindaki yürütmenin durdurulma kararinin dogru oldugu yönünde karar vermesi en çok bu iftiracilari üzdü.

 
"Usta, Bu Is Burada Bitmedi" diyerek gazetemizde çikan haberi aslinda Danistaydan bu isin dönecegi yöndeydi.Ancak Iftira atanlar anlayamadi ve karalama kampanyasi yaptilar.
 
iste o haber Linki
 
"Usta, Bu Is Burada Bitmedi"
 
http://www.gazeteesenler.com/Haber/Yerel-Haber/03072017/Usta-Bu-Is-Burada-Bitmedi.php
 
CHP’nin iki kursun askeri Mustafa Usta ve Yüksel Kiliç, yarin sabah kahvaltisinda bir degerlendirme yapacaklarini söylediler. Yapacaklari basin açiklamasiyla tüm partilileri ve kamuoyunu bilgilendirecekler.