Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Ütebay “AKP halki ayristiriyor bölüyor, ülkeye umut veren tablo bu tablodur”

Ütebay “AKP halki ayristiriyor bölüyor, ülkeye umut veren tablo bu tablodur”

CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, Millet ittifaki, Gelecek Partisi ilçe Baskani ve basinla ile bulustugu toplantida “bu tablo halka umut veriyor. AKP halki ayristiriyor bölüyor. Ülkeye umut veren tablo bu tablodur” dedi.

Haber/Hasan GÜRSOY

Kahvaltiya, CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, Iyi Parti Esenler Ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Naz,  Saadet Partisi Istanbul il yönetim kurulu üyesi Tugrul Yalçinkaya, Demokrat parti Esenler Ilçe baskani Satilmis Kandemir, Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan’in yani sira Gazete Esenler imtiyaz sahibi Hasan Gürsoy, Esenler Time Erdogan Aksu yani sira gazeteci Baris Engin katildi.

Ülkemizin siyasi ekonomik gündeminin yani sira Esenler ilçe gündemi konusuldu. CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay’in ev sahipliginde gerçeklesen toplantida konusan Ütebay bu tablo halka umut veriyor. AKP halki ayristiriyor bölüyor. Ülkeye umut veren tablo bu tablodur.

CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay;  Esenler Dörtyol Cumhuriyet Meydaninda bulunan insaatin IBB tarafindan imar aykiriliginin Esenler Belediyesinin insaatin durulmasi insaatin tekrar imar planina uygun olarak revize edilip sonra insaat devam etmesi gerekir. Sayistay raporlarin bulunan 19 adet is ve islemlerin usulsüz yapildigini ve 19 kisinin özel kalem müdürlügü üzerinden memur kadrosuna personel alindigini, Göksu Esenleri birakip IBB’de muhalefet yapiyor. Halk ekmek büfelerinin açilmasini engelliyor. Çarpik kentlesmenin yasandigi bir ilçedeyiz Cemevi derneklerin Esenler Cemevi hakkinda basin açiklamasi yaptilar.

Saadet Partisi Istanbul Il Baskan Yardimcisi Tugrul Yalçinkaya “toplantiya Saadet Partisi Il Baskan Yardimcisi olarak katiliyorum Ilçe baskani daha atanmadi. Mevcut hükümet ülkeyi yeterli bir sekilde yönetemiyor” dedi. Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan ve Demokrat parti Esenler Ilçe baskani Satilmis Kandemir ise ülke gündeme dair görüslerini açiklama yaptilar.



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu