Bugün, 5 Ekim 2024 Cumartesi

Ütebay AKP`nin Reklamini Yapiyor

Ütebay AKP`nin Reklamini Yapiyor

Ilçe Baskani Ütebay sosyal medya hesabindan AKP Esenler tarafindan ilçede asilan afis ve pankartlar üzerinden AKP`nin reklamini yapiyor.

Ütebay AKP’nin Reklamini Yapiyor

Ilçe Baskani Ütebay sosyal medya hesabindan AKP Esenler tarafindan ilçede asilan afis ve pankartlar üzerinden AKP’nin reklamini yapiyor.

Ütebay, sosyal medya hesabindan AKP’liler tarafindan Esenler ilçede asilan afis ve pankartlari elestiren yayin yapti. Elestiri dogru ama Bay Ütebay sen ne yapiyorsun diye soruyoruz.

 Bay Ütebay, özgür basini susturmak istegin ve ayak oyunlarin ortada. Yerel basinla kavga yapmakla ünlü bir ilçe baskanisin, öyle biliniyor ve öyledir. Ama buna ve bunun gibi fasizane girisimlerinde bile basarisiz oldun. Sen ve ekibin çaresiz bir sekilde sosyal medyadan ancak sesini duyurabilirsin..

Sayin Ütebay ve havarileri, yerel basinla kavga yaparsan cevap verecegin yer veya materyal bulamazsin, böyle rezil olursun. Sesini duyan olmaz… Hani sen örgüt toplantisinda AKP’yi bu meydana gömdüm, seslerini kestim demistin, bu söylemin yalan oldugunu biz biliyorduk, sende biliyordun öyle degil mi? simdi ne oldu da dut yemis bülbüle döndün. 

Sen önce AKP’li belediye baskaninin sana ve havarilerine söylediklerine bir cevap ver                         2018 Nisan ayi meclis toplantisinda “CHP Ilçe baskani çok zavalli” yine Esenler Belediyesi Sehir Iftarlari programinda CHP. Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince’ye ve CHP yönelik sert elestiride bulunan Belediye baskani M. Tevfik Göksu “Biz biliyoruz zaten siz Avrupali efendilerinize kölelik yaptiniz. Bu millete hiç hizmetkârlik yapmadiniz. Bunu çok iyi biliyoruz” sözlerine ve ifadelerine cevap ver ki inandiriciligin olsun. Sen kim hesap sormak kim? sosyal medya hesabindan bedava nara atmak kolay, sen önce AKP’li belediye baskaninin sahsina ve CHP`ye söyledigi sert sözlere cevap ver. Ütebay bilerek veya bilmeyerek AKP reklamini yapiyorsun. Bizden söylemesi… Reklaminin iyisi kötüsü olmaz... Ama sende ve yönetiminde ne yürek var, nede utanacak yüz.
Sayin sosyal medya gazetecisi Ütebay’in yayini söyle.
Ülkenin dört bir yaninda Esenlerden daha fazla afis, pankart ve reklam yapan AKP’nin Esenlerdeki afis çalismalarini Ütebay sosyal medya hesabindan “Bütün bu kanunsuzlugu bu yoksul bu fakir bu gariban halkin nafakasindan yapiyorlar Bu ülkedeki bütün Mazlumlarin haklarini soracagimiz gibi bütün bu kanunsuzluklara ve hukuksuzluklara göz yuman yetkililerden (devletin degil AKP’nin memuru olan tüm yetkililerden) Hesap soracagiz” ifade etti.



  • Cumartesi 27.6 ° / 21.2 ° Güneşli
  • Pazar 26.8 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 19.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı