Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ütebay,? Belediye Baskani Gerçekleri Konusmuyor?

Ütebay,? Belediye Baskani Gerçekleri Konusmuyor?

CHP Esenler Ilce baskani Bülent Ütebay, ?Esenler belediye baskani Göksu`nun televizyonlarda ve basin önünde anlattiklari dogru degildir ve gerçek disidir. AKP ilçe yöneticisi Abdurrahman Bölük ve yanindakiler, meydanin giris kapisinda bekleyen aracimiza s

 Ütebay,” Belediye Baskani Gerçekleri Konusmuyor”

CHP Esenler Ilce baskani Bülent Ütebay, “Esenler belediye baskani Göksu’nun televizyonlarda ve basin önünde anlattiklari dogru degildir ve gerçek disidir. AKP ilçe yöneticisi Abdurrahman Bölük ve yanindakiler, meydanin giris kapisinda bekleyen aracimiza saldirida bulundular, agizlarindan çirkin sözler sarf ederek arkadaslarimizi darp ettiler, olaylari kendi partilileri baslattilar” dedi ve basina açiklamada bulundu.
 
AKP’lilerin hazirladigi bir “ucube” taslagi referanduma götürüyoruz
Ütebay,”Hepimizin bildigi gibi, AKP’lilerin hazirladigi bir “ucube” taslagi referanduma götürüyoruz ve oylayacagiz.  Biz siyasilerde bir kisi tarafindan dayatilan bu dikta metnin halkimiza neler getirecegini, neleri alip götürecegini anlatmak ve görüsümüzü ifade etmek için yasal yollarla “hayir” diyerek vatandaslarimiza anlatiyoruz. Esenlerin en fazla insan sirkülasyonunun oldugu yer, Esenler Meydani ve bizim vatandaslarimiza en güzel ulasacagimiz yerde tam burasidir.
04.03.2017 tarihinde “Hayir Lokmasi” dagittigimiz aracimiz, meydana girmek istediginde Esenler Belediyesi Zabitalari tarafindan engellendik. Sonrasinda orada 2,5 saat bekletildik israrci olduk, kalabalik olusunca kurulan barikatlar kaldirildi ve alana girdik.
 
Meydanda yaptigimiz çalismalarimizin ilgi görmesi ve Esenlerde Hayir oylarinin yükselise geçmesi AKP’nin evet diyecek olanlarini rahatsiz etti. Esenler belediye baskani ve bazi AKP’liler bizlere engel olmak için her türlü yollari denediler. Meydana araçlarimizin girisleri için yazili iznimiz olmasina ragmen  Esenler Belediyesi tarafindan Zabitalara verilen talimatlarla bizlere zorluk çikararak araçlarimizin alana girisine engel olmaya çalisiyorlar.   
 
Darpçi Abdurrahman Bölük ve yanindakilerdir
14.03.2017 Sali saat 14.30 da aracimiz, meydana giris yapmak isterken Esenler Belediyesi Zabitalari Esenler belediye baskanindan aldiklari talimatla, yazili izin kagidimiza bakmadan ve hiçbir kural tanimaz tavirlarla yasal olmayan bir uygulamayla aracimizin içeri girisine engel olmaya çalistilar. Araçta bulunan ilçe sekreterimiz Nazim Özgür, Ekde bulunan izin belgesini göstererek aracimizin içeri girmesini söyledi. Yaklasik 15 dakika kapida aracimiz ve sorumlu arkadaslarimiz bekletildi. O sirada Meydanda bulunan Belediye baskanin araci çikis yapmak için kapiya gelmis daha ne oldugunu ögrenmeden, Belediye Baskaninin korumasi ve AKP ilçe yöneticisi Abdurrahman Bölük ve yanindakiler, meydanin giris kapisinda bekleyen aracimiza saldirida bulundular, agizlarindan çirkin sözler sarf ederek olaylari baslattilar. Ilçe sekreterimiz Nazim Özgür’ün elbiseleri parçalandive Ilçemizi Gençlik Kolu üyesi Gökhan Tali darp edildi. Darp raporu mevcuttur, video görüntüleri ortadadir. Olay tamda budur.
 
Esenler Belediyesi Baskani’nin televizyonlarda ve basin önünde anlattiklari dogru degildir ve gerçek disidir. Belediye Baskani, kendi partilisi olan ve yerel gazeteci diye geçinen Abdurrahman Bölük ve beraberindeki darpçi saldirganlarin hatasini örtme çabasi içindedir. Yapilanlar insanlik disi harekettir, Belediye baskani tarafindan söylenenler ise gerçek disi sözlerdir. Biz bu yapilanlara ve söylenen sözlere verecegimiz cevap… Asla kabul etmiyoruz.
Takdiri Kamuoyunun vicdanina birakiyoruz.



  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı