Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ütebay “En Fazla 1 Yil Içerisinde Insallah Yapilacak Ilk Seçimde”

Ütebay “En Fazla 1 Yil Içerisinde Insallah Yapilacak Ilk Seçimde”

CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay “çok uzak olmadiginin müjdesini vereyim size en fazla 1 yil içerisinde insallah yapilacak ilk seçimde hepimizin yüzünü güldürecek bir sonuçla karsi karsiya kalacagiz.” dedi.

CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay 8 Mart Dünya Emekçi Kadin günü dolayisiyla ilçe merkezinde düzenlenen programda kadinlara seslendi.

“Hakikaten tarihte bu kadar sikintilarin yasandigi bir dönem hiç olmamis”

Ütebay “ Gerçekten çok sikintili bir dönem yasiyoruz.  Insanlik olarak çok sikintili bir dönemin içerisinden geçiyoruz. Yani bu laf olsun diye söyledigim bir sey degil. Hakikaten tarihte bu kadar sikintilarin yasandigi bir dönem hiç olmamis. Evlerimizde tencere kaynamaz hale gelmis. Geçen sene Aldigimiz bir teneke ya 3 kati 4 kati artmis durumda. Hemen Yani basimizda bir savas var. Orada da kadinlar, görüyorum ülkelerini savunmak için Çelik yelekleri ne giymis ellerine silah almis ülkelerini savunuyorlar. Emperyalizme karsi bir savunu içerisindeler. Ben de bu ülkenin kurtulusunun bir devrimle olacagini ve bu devrimi kadinlarin yapacagina inaniyorum. Burada sizlerin gözlerinde o isigi ben görüyorum.”

“Gerçekten demokratik gerçekten yasanilabilir bir ülke için mücadelemizi sürdürecegiz”

Ütebay “Biraz önce sizlere bakarken kadinlara bakarken Nazim'in bir dizesi aklima geldi, "o güzel insanlar güzel atlara binip gitmisler" diyordu ya. Ben diyorum ki gitmemisler gittilerse bile geri dönmüsler. Bu hak mücadelesini bu onurlu bu yasam mücadelesini sürdürüyorlar. Hep birlikte sürdürecegiz kadini erkegi ile birlikte. Gerçekten demokratik gerçekten yasanilabilir bir ülke için mücadelemizi sürdürecegiz ve bunun çok uzak olmadiginin müjdesini vereyim size en fazla 1 yil içerisinde insallah yapilacak ilk seçimde hepimizin yüzünü güldürecek bir sonuçla karsi karsiya kalacagiz.”

“bütün emekçi kadinlarin 8 Mart Dünya Emekçi kadinlar gününü kutluyorum”

Ütebay “sizlerin emegi ile sizlerin mücadelesi ile olacak ben hepinize 8 Mart Dünya kadinlar gününü kutluyorum. 8 Mart Dünya kadinlar degil dünya emekçi kadinlar dedigimde benim annem, Biz 9 kardesiz hiç çalismamis yani is hayati hiç olmamis emekçi deyince benim annem ne emegi oglum ben hiç çalismadim. Sen 9 tane çocuk büyütmüssün, bir evi idare etmissin, senin kadar emekçi baska kim olabilir. Benim tanidigim en emekçi kadin sensin diyordum. Burada da çalismayan ev hanimi kadin emekçi arkadaslarimiz da mutlaka var. Ben bütün emekçi kadinlarin8 Mart Dünya Emekçi kadinlar gününü kutluyorum.”



  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli