Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

ÜTEBAY`IN 5776`SI ÇÖZÜLECEK MI?

ÜTEBAY`IN 5776`SI ÇÖZÜLECEK MI?

Esenlere kazim Karabekir Mahallesi oto yol kenarin da bulan 5776 parsel, imar planlarinda yesil alan olarak görülen yerdeki hak sahipleri Esenler Belediye baskani M. Teyfik Göksu`nun verdigi sözü yerine getirmesini istiyor

ÜTEBAY’IN 5776’SI ÇÖZÜLECEK MI?

Esenlere kazim Karabekir Mahallesi oto yol kenarin da bulan 5776 parsel,  imar planlarinda yesil alan olarak görülen yerdeki hak sahipleri Esenler Belediye baskani M. Teyfik Göksu’nun verdigi sözü yerine getirmesini istiyor.

CHP esenler ilçe baskani Bülent Ütebay’inda hak sahibi oldugu parselde sorunlarin çözümü için Baskan Göksu, siyasi parti ilce baskanlari ile yaptigi toplantilar da imar planlarinda yesil alan olarak görülen parselin sorunlarini haledecegini söyleyerek hak sahiplerine vaatlerde bulundu.



Hak sahiplerinden MHP ilçe baskan yardimcisi Nevzat Çatak gazetemize konu hakkinda açiklamada bulunarak söyle konustu: Çatak” bundan 4 ay önce hak sahiplerinden CHP Esenler ilçe baskani Bülent Ütebay Belediye baskanimiza bu parselle alakali bir öneride bulundu. Baskan Göksu’ya yapilan bu tekliften sonra benimde içinde bulundugum 3. Parti (AKP, MHP, CHP) ilçe baskanlari Belediye baskani ile bir araya geldik. Ilçe baskanlarinin önerilerini dinleyen Belediye baskanimiz bize söz verdi”.

Ilçe baskanlari, 
Önce Allaha sonra Göksu`ya güveniyor.

“Ilçe baskanlari ve hak sahipleri olarak belediye baskanina önce Allaha sonra size güveniyoruz dedik. Baskanin bize yaptigi teklif netti kendileri bu parsel hakkinda Ankara’ya gittigini Sehircilik Bakani ve Büyük sehir belediye baskaniyla görüstügünü söyledi. Buranin bir kisminin imara açilacagini bir kisminin da yesil alan olarak birakilacagi sözünü aldigi söyledi. Hatta Belediyeye ait olan yerlerinde yesil alana dahil edeceklerini söyledi”.

“Toplantida Belediye baskani bize bazi tekliflerde bulundu isteyenin burada yapilan dönüsümde daire verecegim, isteyenin yerini belediye olarak satin alabilir veya isteyenin yeri yerinde askeri alanda takasa girebiliriz ancak bu islemler olurken hak sahiplerinde bazi kesintiler ve ekstra ödemeler olacagini söyledi. Önümüzdeki günleri belediye baskani ilçe baskanlari ile birlikte bir toplanti daha yapacagiz”.
“Ilçe baskanlarindan, özellikle CHP ilçe baskanindan bizlere destek olmasini bekliyoruz bizler yillardir magdur edilen insanlariz umariz ki yaptigimiz toplanti ve görüsmelerde olumlu sonuçlar çikar magduriyetlerimizde giderilmis olur”.



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false