Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Uzaktan Egitimden Sonra “Uzaktan Erisim”

Uzaktan Egitimden Sonra “Uzaktan Erisim”

“Ev Hayat Dolu” sloganiyla yayin akislarini yenileyen TRT, birçok nostaljik yapimla birlikte yeni içeriklerini de izleyici karsisina çikariyor.

Bu içeriklerden biri olan “Uzaktan Erisim”, evde kalma döneminde çocuklarin televizyondan takip edebilecekleri egitici, ögretici ve eglendirici bir yarisma programi.

Her bölüm de TRT 1’in ilgiyle izlenen Tozkoparan dizisinin çocuk oyunculariyla birlikte 3-4 çocuk yarismaci, bilgisayar ortaminda eglenceli bir sekilde yarisirken izleyenler keyifli vakit geçirecek. Tozkoparan oyunculari kimi zaman yarismacilarin rakibi kimi zaman da takim arkadasi olacak.  

Toplam bes etaptan olusan program sirasiyla; Soru Maratonu, Bosluk Doldurmaca, Görsel/Isitsel Sorular, Çoktan Seçmeli ve Meydan Oku yarislariyla ekrana gelecek.

Çocuklar bu keyifli yarismayla hem bilgilenecek hem de eglenecek. Üstelik programda yarismanin haricinde; “bugün evde günümü nasil geçirdim” bölümüyle çocuklarin evde yaptiklari aktiviteler, yemeler, oyunlar ve deneyler de izleyici ile bulusacak.

Uzaktan Erisim, hafta içi her gün saat 15.45’te TRT 1’de.

 



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli