Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

VEKALET OYUNLARI KAZANDI.

VEKALET OYUNLARI KAZANDI.

Ne Umdum Ne Buldum! Tekstilkent Ortaklari Büyük Hayal Kirikligi Yasadigi Bir Genel Kurul Oldu.

Kiymetli ortaklarimiz; bildiginiz gibi saibelerle dolu tekstilkent olagan seçimli bir genel kurulu daha sona ermis, ne yazik`ki tekstilkent kooperatif ortaklari bir kez daha kaybetmistir. bu sözde seçimli olagan genel kurulda hak ve adalet kaybet`ti yine sahtecilik, düzenbazlik ve usulsüzlüklerle bilinen vekalet oyunlari kazanmistir.

EL ETEK ÖPEN EMLAKÇILAR...

Bu sözde olagan seçimli genel kurulda gerçek kooperatif ortaklari yine kaybetmistir, kendini asil üye olarak gösteren ve sahte vekalet kullananlar kazanmistir. bu olagan seçimli kongre` de hakkini hukukunu yasal yollarla arayanlar bir kez daha kaybetmis, sirtini siyasi ve kamu erke dayayanlar her dönemin iktidarina teslim olan el etek öpücü, salya sümük aglayanlar, yanak ayak öpen yalayici bazi emlakçilarla seçim kazanmislardir.

OMURGASIZ ve TAKLACILARIN ISTEGI OLDU...

tekstilkent olagan seçimli kongrede `` su sahte vekalet toplama rezaletini ortadan kaldirin, sadece kooperatifin bir ortagi bir vekalet kullansin `` diyenler her seferinde adil bir seçim isteyenler kaybetmis `` yok hayir, ille de simitçi, kahveci gazozcu, güvenlik ve temizlikçi oy kullanacak ``diyen olmadi kerameti firildakçilardan menkul; dün ayni anda Sahinogluçu Karadumançi, Kulakçi ve Küçükçalikçi hem laik, hem solcu hem cemaatçi, hem darbeci, hem fetöcü olan bugün ise her dönemde bukalemun gibi renk degistirerek neredeyse her dönemde oldugu gibi bu devletin içine sizan, her dönemde omurgasiz ve taklacilarin kazandigi genel kurul olmustur.

BIR TILKI GIBI FARKINDALAR YAPTIKLARINDAN...

kiymetli tekstilkent kooperatif ortaklarimiz; saibeli bir sekilde seçildiklerinin tilki gibi farkinda olan bu sözde kooperatifin ortaklari siz ortaklara yasal süre geçtikten sonra gönderdik leri yönetim kurulu raporunda kendilerini aklayip mesruymus gibi göstermeye çalismislardir. Bu sistem tutmayinca çildiran sn.Yasar Küçükçalik ve yönetim kurulunun usulsüzlükleri bir psikolojik savunma mekanizmasi olan `` yansitma`` yöntemi uygulamaktan baska bir sey degildir. kendilerindeki tüm mefi özellikleri karsidakilere yükleyerek suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen bir zavalli bir çaredirler.

TEKSTILKENT`TE ENSELERINDE OLACAGIZ..

Bizler Tekstilkent kooperatif çatisi altinda toplanan 4006 kat maliki ortaklar olarak sizlere söz veriyoruz. sözde yönetim kurulu üyeleri çevresindeki bu firildak, bu yalaka, bu iftiraci bu her dönemin adami omurgasiz ortaklarimizin peslerini birakmayarak, usulsüzlüklerini teshir etmeye devam edecek, her daim`de enselerinde olacagiz. tekstilkent` te 43 blok yönetimlerini kurarak gerçek blok temsilcilerini bizzat sizler oylarinizla seçinceye kadar bikmadan, usanmadan, yilmadan kararlilikla mücadele ederek, meydani üç bes tane kurnaz kooperatif ortagina asla ve kesinlikle birakmayacagiz.

2018 GENEL KURUL IPTAL DAVASI.

Tekstilkent ortaklarinin hakkini hukukunu, bu 31 mart 2018 tarihinde yapilan kooperatifin seçimli olagan üstü toplantisi ile kooperatif ortaklarinin nefretine sebep olan kanunsuzluk ve usulsüzlüklerin yapildigi seçimli olagan genel kurulunun iptaline yönelik çalismalari baslattigimizi iki ayri dava ile yargi yoluyla haklarimizi aramaya devam ettigimizi ortaklar olarak bilinmesini istiyoruz.

 

19.04.2018 

Bu Yazi 654 Kez Okunmus



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli