Bugün, 3 Temmuz 2024 Çarşamba

?Vicdanlar bunu kabul etmez?

?Vicdanlar bunu kabul etmez?

Esenler Belediyesinin, Esenler Isitme Engelliler Dernegine bosaltma tebligatian tepkiler sürmeye devam ediyor. Isitme Engelliler Derneginin bagli bulundugu ESDEF Baskani Süleyman Kahveci? Bu yapilan is çok yakisiksiz ve hiç hos bir sey degildir. Vicdanla

“Vicdanlar bunu kabul etmez”

Esenler Belediyesinin, Esenler Isitme Engelliler Dernegine bosaltma tebligatian tepkiler sürmeye devam ediyor. Isitme Engelliler Derneginin bagli bulundugu ESDEF Baskani Süleyman Kahveci” Bu yapilan is çok yakisiksiz ve hiç hos bir sey degildir.  Vicdanlar bunu kabul etmez”dedi.

ESDEF, Esenler Dernekler Federasyon Baskani Süleyman Kahveci “isitme engellilere yapilan bu haksizlik karsisinda ne yapacagimizi bende gerçekten saskinlikla karsiliyorum. Sunu söylemek gerekirse Esenler Dernekler Federasyonu olarak Esenler Isitme Engelliler bize bagli bir dernektir. Biz gerekli girisimlerde bulunduk. Gerek siyasilerimize gerekse belediye baskanina giderek bize yardimci olacagini söylediler. Ama fakat baktik ki zabitalar bizden önce gelerek kapi disari koymaya geldiler.

Bu yapilan is çok yakisiksiz ve hiç hos bir sey degildir.  Vicdanlar bunu kabul etmez. Ben bunu da kabullenemiyorum. Engellilere böyle kapi disari koymalarini kabul etmiyorum. Engellileri sokaga atmak kimsenin harci degildir. Biz yöneticilerimizle birlikte herkesten sagduyu bekliyoruz.

 



  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli
  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı